Hisztek abban hogy a plejádok eljönnek a földre 2012-ben?
Én hiszek benne ,
kérlek benneteket hogy a trágár vagy esetleg kioktatástól kíméljetek meg.
amikor néztem a videót utána próbáltam meditálni, de nem nagyon sikerül, hamar megunom:D
szerintem mi a jó oldalhoz tartozunk:D de ezen a rezgésszinten amin mi vagyunk lehet benned egy kis rosszaság, nálunk nincs külön jó és rossz, mindenkiben van ez is az is, az alacsonyabb rezgésszámon inkább rossz indulatúak vannak, a legmagasabbban pedig csak jók, bár ezt nehéz elképzelni, hogy létezik olyan faj ahol minden rendben, nincs semmi rossz és senki nem kötekszig stb
A jó és rossz fogalma csak ködös elképzelés. Vannak bölcs tettek, amiket érdemes szorgalmazni, és ostoba tettek, amik kerülendők. Természetesen amíg különálló organizmus vagy, addig a gondolataidból ered bölcsesség vagy ostobaság.
És a bölcsesség nem a több, több, és több tudás, nem is a fejlett, kimunkált, gyakorlott gondolkodás képessége, nem is a gyors észjárás következménye, pedig tűnhet egyszerre mindnek. Ám a bölcs mindössze a hétköznapi egyszerűséget találta meg önmagában. Világosan gondolkodik, elengedte azt, amit korábban az énjének, önmagának tekintett. A tetteknek él, nem a viszonyoknak.
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat ,
az véleményem szerint belül a testünkben rengeteg érzésünk van ha ezek az érzések rosszak akkor rosszat teszünk és rossz energiákat sugárzunk ki. De viszont vannak jó érzések is amik mások felé pozitív hatást kelt. Én hiszek benne hogy van rossz és jó , a világ űrben is kettő van jelen a jó és a rossz , a rossz mindig másokat akar kízákmányolni és kárt okozni másoknak a saját örömére stb. De van a jó ami segítőkész és a tudata feljebb kerekedik a állati ösztönöknél.
Igen egyet értek
A rekesz sört szerintem nem ismerik :(
Én megnéztem a hivatkozott linken (Astronet), hogy kik azok a: "plejádok"!
Te ilyesmit elhiszel? Gondolj bele, ha ennyi mindent tudnánk róluk, akkor ezt már az iskolákban is tanítanák!
Én is szeretem a fantasztikus irodalmat (kikapcsolódásként), de az ilyesmit nem szabad komolyan venni!
Különben is: aki írta, az honnan tudja ezeket a részleteket? Közéjük tartozik? Akkor miért nem áll ki a széles nyilvánosság elé? Miért titkolná, ha úgy is jönni akarnak? Ezeken nem gondolkodtál?
kayl18 hasonlatban válaszolt de igaza van :DD
Más részről azért nem állnak ki a nyilvánosság elé mert akkor felfednék a kilétüket, ezt azért nem tehetik meg mert a Amerikai kormány kapcsolatban vannak az idegenekkel, De nem plejád idegenekkel vannak kapcsolatban hanem olyan idegenekkel akik ki használják az emberiséget.ÉS igen én hiszek a létezésükben és honnan lehet ennyit tudni róluk , hát ez pofon egyszerű , úgy hogy már több 1000 évvel ezelőtt is itt voltak a földön , az emberiségnek segítenek, hogy egy magasabb létre tegyünk szert.És még videókat is közöltek velünk amiből sok minden kiderül.Röviden ennyi remélem nem felejtettem ki semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!