Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hisztek abban hogy a plejádok...

Hisztek abban hogy a plejádok eljönnek a földre 2012-ben?

Figyelt kérdés

Én hiszek benne ,

kérlek benneteket hogy a trágár vagy esetleg kioktatástól kíméljetek meg.

2010. júl. 27. 22:19
 51/95 anonim ***** válasza:
Nem sikerült :D
2010. júl. 28. 19:17
 52/95 A kérdező kommentje:
:) nem sikerült bebizonyítanom :( de kár.
2010. júl. 28. 19:25
 53/95 kayl18 ***** válasza:
eszméletlen nagy térpazarlás lenne, ha csak mi élnénk az univerzumban, mint fejlett civilizáció, am több csillag létezik mint ahány homokszem van a Föld összes tengerpartján
2010. júl. 28. 20:40
 54/95 A kérdező kommentje:
Igen egyet értek egyébként is én nem gondolom hanem tudom hogy léteznek más idegen fajok az űrben alig várom már hogy ide tévedjenek páran :)
2010. júl. 28. 23:15
 55/95 kayl18 ***** válasza:
én sem gondolom, hanem tudom, hogy léteznek és nem csak 1-2 faj van ami fejlett vagy akár fejlettebbek nálunk
2010. júl. 29. 06:22
 56/95 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele :) már alig várom hogy jöjjenek és olyan fejlett eszközöket adjanak nekünk amivel mi is tudnánk utazni az űrben :)
2010. júl. 29. 07:28
 57/95 kayl18 ***** válasza:

én is erre vágyok, kimenni az űrbe, milyen fantasztikus érzés lehet, onnan meglátni a Földet:D

am már felvették a kormányokkal a kapcsolatot viszont van 1 faj ami átverte a németeket, kísérleteztek is repülőcsészealjjal, de direkt hibás adatokat mondtak az idegenek nekik, ezért nem sikerült a terv, láttam egy pár videót erről, az idegenek megmutatnák nekünk magukat csak 1 bibi van, hogy a kormányok nem akarják, mert akkor megszűnne a hatalmuk, és ész nélkül a halálba küldenék a katonákat az idegenek ellen, ez az oka, hogy titkolják a létezésüket

2010. júl. 29. 09:01
 58/95 A kérdező kommentje:
Ja ja értem :) hát remélem lesz már valami , remélem hogy nem kell megint várnia az emberiségnek 100 évet mire nagyobb lesz a civilizációja :) Remélem hogy a plejádok nem hagynak cserben minket :)
2010. júl. 29. 09:15
 59/95 kayl18 ***** válasza:

ők a legfejlettebb faj az összes közül, nem hiszem, hogy itt hagynak minket a szarban:)

ha nekem sok pénzem van, adok a másiknak, persze vannak akik nem ezt tennék, ugyanez van kozmikus viszonylatban, vannak nálunk fejlettebb fajok, akik közül van jó és van rossz akaratú

2010. júl. 29. 09:51
 60/95 A kérdező kommentje:
Igen tudom én is elolvastam mind a 5 videót :) szoktál meditálni?, Remélem hogy én a jó oldalhoz tartozok :)
2010. júl. 29. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!