Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO-t láttam? (bővebben lent)

UFO-t láttam? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval, a múltkor csak bámultam kifelé az erkélyajtón és egyszer csak észrevettem egy fényes pontot. Nem, nem csillag volt, annyál sokkal nagyobb. Először azt hittem, repülő, de aztán valami furcsát csinált.

Elindult északra, ment egy kicsit, megállt, megint ment egy kicsit, megállt. Gyorsan szóltam anyumnak, hogy nézze már meg, szerinte is az, ami szerintem...?

Háromszor-négyszer eljátszotta ezt (mármint hogy megy, majd megáll), és egyszer csak végleg megállt, megnőtt háromszor akkorára a fénye, és úgymond "padlógázzal" elindult az ellentétes irányba, délre!

Kimentünk anyummal az erkélyre, figyeltük és nem volt hangja!!! Pedig vidéken élünk, ráadásul majdnem külterületen, úgyhogy ha elmegy felettünk egy repülő, annak igenis van hangja! És ennek nem volt!!!

Szerintetek is UFO-t láttam?

Normális válaszokat várok, nem vagyok kíváncsi olyanokra, hogy "Kevesebbet kéne füvezni és akkor nem halucinálnál!" meg "Ne igyál ennyit!", meg hasonlók!

Főleg azért, mert anyummal EGYÜTT láttuk! Igen kicsi arra az esély, hogy egyszerre haluzzuk oda mindketten! A normális válaszokat előre is megköszönöm! :)

2010. júl. 21. 11:47
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
biztos h egy nem ember által készített tárgyat láttál. Viszont én szeretnék találkozni az idegenekkel, jobb lenne mint itt szarakodni a Földön. Viszont előttem írták, hogy a NASA sok dolgot eltitkol. Ez az utolsó szóig igaz! Megbízható forrásból tudom(azt sajnos nem írhatom le h honnan sorry), hogy olyanokat is eltitkolnak, hogy 3, vagy 4 emelet mélyen a föld alatt emberek és idegenek dolgoznak együtt, hogy min, na arról gőzöm sincs. Meg olyat is hogy a Holdon van bázisuk. Aki nem hisz nekem, hát szíve joga, de az már tény, hogy folyamatos megfigyelés alatt tartják az embereket, mint mi az állatokat.(ahogyan előttem is írták néhányan)
2010. júl. 25. 14:25
 32/35 anonim ***** válasza:
Utolsó: Legalább te hihető sztorit írtál,nem úgy mint anno volt egy kérdés,ahol jött a gilisztás pasi...Na neki kifejezetten nem hiszek,de neked igen :)
2010. júl. 25. 14:41
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

14:25

Nem emlékszem rá tisztán de tudom, hogy hallottam ilyet. Valami olyasmi volt, hogy mindig figyelik az embereket. Mintha mondjuk lenne egy ketrec/akvárium és abba egy hörcsög vagy egy kisállat és figyelnénk egész nap. Állítólag még a házakba nem látnak be...de szerintem már oda is belátnak.

Viccen kívül, amikor eszembe jut mindig bemutatok nekik :D

2010. júl. 25. 15:55
 34/35 alex22 válasza:

én hiszem, hogy az Ufo-k egy emberi találmány. Mert nemrég néztem utána, hogy a nácik találták fel az Ufo-kat az I és II világháború idején. Ők úgy hívták ezeket a titkos gépeket, hogy Foo Figter. Lehet, hogy azt mondjátok, hogy ez hülyeség. Dehogy ők Nikola Tesla találmányai által találták ki ezeket a titkos gépeket. Mert Teslanak volt több olyan találmánya, amit nem látunk azért mert azok titkosak voltak, meg több találmányát őrültnek tartották. Ezek a Foo Figter-ek gyorsak, fürgék, halkak voltak. Lehet, hogy nem hiszitek, de Teslának voltok motor és hajtómű találmányai. Az egyik legérdekesebb az elektromágnáses hajtómű. Ez a hajtómű csöndes ezt használták. Csodásan működött, képes egy helyből olyan gyorsan felgyorsulni, hogy egy vagy két másodperc múlva nem is láttad. Képes olyan mozdulatokat tenni, hogy azt mondanánk, hogy ezt az emberek nem bírnák. Dehogynem ez egy olyan hajtómű. Bármilyen gyorsan megy semilyen G-erő nam nehezedik a benne ülőkre. A nácik beakarták vetni ezeket a gépeket, de 45-ben vége lett a háborúnak és a szövetségeseké(USA) lett az új technológia. Azóta az Area 51 kezében van ez a technológia és úgy átalakították, hogy képes legyen az Űrben járni. Két célra használják 1. Lopakodnak országok felett, hogy keressék a gyenge pontokat. 2. Hogy megrémisszék az embereket és elhitessék, hogy vannak földönkívüliek. Az a lényeg én hiszem, hogy az ember találmánya, amit sajnos rossz célokra használnak, de nem hiszem hogy van Földönkívüli élet, eddig az Űrkutatók és a csillagászok semmit se találtak.

Ha nem hiszitek, hogy a nácik találmánya akkor mutatok pár képet. Írjátok be a google-ba, hogy A NÁCIK UFO KÉPEI

És majd látjátok pár képen a németek kereszt alakú felségjelzését.

2010. júl. 27. 11:02
 35/35 anonim ***** válasza:

Én is eltudom hinni, hogy megfigyelnek minket. Biztos élvezik a szexjeleneteket. Jah, és most én is bemutattam nekik, meg is tartom ezt a jó szokást. :P

A kérdésre válaszolva. Sok mindent megmagyarázhatnak a nagyokosok, hogy végül te érezd magad hülyének, de aki egyszer lát egy ilyet... Azt nem lehet meggyőzni afelől, hogy valami teljesen átlagosat látott. Nekem még nem volt részem ilyen élményben, de remélem, ez egyszer megváltozik. :)

2010. júl. 29. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!