UFO-t láttam? (bővebben lent)
Szóval, a múltkor csak bámultam kifelé az erkélyajtón és egyszer csak észrevettem egy fényes pontot. Nem, nem csillag volt, annyál sokkal nagyobb. Először azt hittem, repülő, de aztán valami furcsát csinált.
Elindult északra, ment egy kicsit, megállt, megint ment egy kicsit, megállt. Gyorsan szóltam anyumnak, hogy nézze már meg, szerinte is az, ami szerintem...?
Háromszor-négyszer eljátszotta ezt (mármint hogy megy, majd megáll), és egyszer csak végleg megállt, megnőtt háromszor akkorára a fénye, és úgymond "padlógázzal" elindult az ellentétes irányba, délre!
Kimentünk anyummal az erkélyre, figyeltük és nem volt hangja!!! Pedig vidéken élünk, ráadásul majdnem külterületen, úgyhogy ha elmegy felettünk egy repülő, annak igenis van hangja! És ennek nem volt!!!
Szerintetek is UFO-t láttam?
Normális válaszokat várok, nem vagyok kíváncsi olyanokra, hogy "Kevesebbet kéne füvezni és akkor nem halucinálnál!" meg "Ne igyál ennyit!", meg hasonlók!
Főleg azért, mert anyummal EGYÜTT láttuk! Igen kicsi arra az esély, hogy egyszerre haluzzuk oda mindketten! A normális válaszokat előre is megköszönöm! :)
77%,
Hogy érted, hogy a születésednek is köze van hozzá? Elmondod? ha nem titok..
"Nem, nem csillag volt"
még szép hogy nem csillag volt...tudod mi a csillag?
amúgy én voltam véletlenül Redbullt ittam és a kezembe volt egy reflektor...
Hát én a műholdas elméletet kizárnám. Az nem áll neki ugra-bugrálni, vagy meg-megállni, és utána ellentétes irányban elindulni nagyon gyorsan. Főleg nem úgy, hogy közben a fényerejét is változtatja.
Nekem volt szerencsém észlelni azt a nagy meteort is, amelyik hatalmas fénnyel húzott el felettünk. Akkor sokáig foglalkozott vele a média, de én kb. 2-3 héttel később egy sokkal kisebb, de ugyanabba az irányba haladó meteort láttam. Mosolyogtam, hogy itt a kistesó. Arról semmi hírt nem hallottam sehol, pedig tisztán látható volt. Tán tényleg a nagyból valahol menetközben leszakadhatott darab lehetett.
Sokat nézem az éjszakai égboltot, elég nehezen alszom el, viszont mivel dohányzom, de nem a lakásban, így van időm nézegetni. Hát, lehet furcsa, érdekes dolgokat látni. Csak kitartás, türelem, és tiszta ég kell hozzá.
ilyet én is láttam többször már. először 13 évesen apámmal. cikkcakkban röpködött. de mindig megállt egy kicsit. utána extrafényes lett és elsuhant. hihetetlenül gyorsan mozgott.
tavaly láttam utoljára ilyet. nemtudom mi lehetett..
Szerintem sincs rá más magyarázat mint hogy olyan értelemben vett UFO-t láttál.
Kiskoromban én is láttam ilyesmit, igaz nem fényt hanem a konkrét csészealjat fény nélkül, persze akkor még nem tudtam hogy az micsoda, de így visszaemlékezve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!