UFO-t láttam? (bővebben lent)
Szóval, a múltkor csak bámultam kifelé az erkélyajtón és egyszer csak észrevettem egy fényes pontot. Nem, nem csillag volt, annyál sokkal nagyobb. Először azt hittem, repülő, de aztán valami furcsát csinált.
Elindult északra, ment egy kicsit, megállt, megint ment egy kicsit, megállt. Gyorsan szóltam anyumnak, hogy nézze már meg, szerinte is az, ami szerintem...?
Háromszor-négyszer eljátszotta ezt (mármint hogy megy, majd megáll), és egyszer csak végleg megállt, megnőtt háromszor akkorára a fénye, és úgymond "padlógázzal" elindult az ellentétes irányba, délre!
Kimentünk anyummal az erkélyre, figyeltük és nem volt hangja!!! Pedig vidéken élünk, ráadásul majdnem külterületen, úgyhogy ha elmegy felettünk egy repülő, annak igenis van hangja! És ennek nem volt!!!
Szerintetek is UFO-t láttam?
Normális válaszokat várok, nem vagyok kíváncsi olyanokra, hogy "Kevesebbet kéne füvezni és akkor nem halucinálnál!" meg "Ne igyál ennyit!", meg hasonlók!
Főleg azért, mert anyummal EGYÜTT láttuk! Igen kicsi arra az esély, hogy egyszerre haluzzuk oda mindketten! A normális válaszokat előre is megköszönöm! :)
Nem vitték el a teheneket?:D Bocsi ezt muszáj volt :)
Amúgy komolyra fordítva a dolgot, lehet, hogy azt láttál. Sose tudni. Remélem az volt ;)
Szerintem léteznek...
Igen, ez egy UFO volt. Ha a mozgása cikk-cakkos volt, akkor pedig biztosan. Erre van egy tudományos magyarázat. A csészealjak azért tudnak repülni, mert egy energiagenerátorral semlegesítik a magukra ható gravitációs erőt, és a cikk-cakk jelenség pedig arra ad bizonyítékot, hogy a semlegessé vált gravitációs térben más bolygók gravitációs erejét növelik fel a Földtől "elvett", semlegesített gravitációs erővel, ezért a többi bolygó pályáján cikázva, cikk-cakk alakban haladnak.
Nem kell megijedned. Az idegenek nem bántani akarják az embereket. Legszívesebben megmutatkoznának (saját tapasztalatból mondom...), de nem tehetik, mert gondolj bele, ha kilépnének az űrhajóból fényes nappal, akkor a katonaság egy másodperc alatt szitává lőné őket, így nem csoda, ha félnek megmutatkozni, és csak éjjel jelennek meg.
Ha bármi kérdésed van, tedd fel nyugostan, szívesen válaszolok
14/F
Köszi a válaszokat! Nem a teheneket nem vitték el xD
Azt tudom, hogy az UFO jelentése, az Undifferented Flying Object, vagyis az azonosítatlan repülő tárgy. :)
Biztos, hogy nem műhold volt, mert ahhoz szerintem túl közel volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!