Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO-t láttam? (bővebben lent)

UFO-t láttam? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval, a múltkor csak bámultam kifelé az erkélyajtón és egyszer csak észrevettem egy fényes pontot. Nem, nem csillag volt, annyál sokkal nagyobb. Először azt hittem, repülő, de aztán valami furcsát csinált.

Elindult északra, ment egy kicsit, megállt, megint ment egy kicsit, megállt. Gyorsan szóltam anyumnak, hogy nézze már meg, szerinte is az, ami szerintem...?

Háromszor-négyszer eljátszotta ezt (mármint hogy megy, majd megáll), és egyszer csak végleg megállt, megnőtt háromszor akkorára a fénye, és úgymond "padlógázzal" elindult az ellentétes irányba, délre!

Kimentünk anyummal az erkélyre, figyeltük és nem volt hangja!!! Pedig vidéken élünk, ráadásul majdnem külterületen, úgyhogy ha elmegy felettünk egy repülő, annak igenis van hangja! És ennek nem volt!!!

Szerintetek is UFO-t láttam?

Normális válaszokat várok, nem vagyok kíváncsi olyanokra, hogy "Kevesebbet kéne füvezni és akkor nem halucinálnál!" meg "Ne igyál ennyit!", meg hasonlók!

Főleg azért, mert anyummal EGYÜTT láttuk! Igen kicsi arra az esély, hogy egyszerre haluzzuk oda mindketten! A normális válaszokat előre is megköszönöm! :)

2010. júl. 21. 11:47
1 2 3 4
 1/35 anonim válasza:
100%
Lehet , én is láttam egy fénypontot és úgy mozgott hogy egyszer itt volt egyszer ott tehát nagyon gyorsan.
2010. júl. 21. 11:55
 2/35 anonim válasza:
90%
UFO:azonosítatlan repülő tárgy, mivel nem tudtad azonosítani ezért azt láttál. Hogy földönkívüli-e? Lehet. De lehet, hogy csak egy műhold. :)
2010. júl. 21. 11:57
 3/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem vitték el a teheneket?:D Bocsi ezt muszáj volt :)

Amúgy komolyra fordítva a dolgot, lehet, hogy azt láttál. Sose tudni. Remélem az volt ;)

Szerintem léteznek...

2010. júl. 21. 12:00
 4/35 anonim ***** válasza:
83%

Igen, ez egy UFO volt. Ha a mozgása cikk-cakkos volt, akkor pedig biztosan. Erre van egy tudományos magyarázat. A csészealjak azért tudnak repülni, mert egy energiagenerátorral semlegesítik a magukra ható gravitációs erőt, és a cikk-cakk jelenség pedig arra ad bizonyítékot, hogy a semlegessé vált gravitációs térben más bolygók gravitációs erejét növelik fel a Földtől "elvett", semlegesített gravitációs erővel, ezért a többi bolygó pályáján cikázva, cikk-cakk alakban haladnak.

Nem kell megijedned. Az idegenek nem bántani akarják az embereket. Legszívesebben megmutatkoznának (saját tapasztalatból mondom...), de nem tehetik, mert gondolj bele, ha kilépnének az űrhajóból fényes nappal, akkor a katonaság egy másodperc alatt szitává lőné őket, így nem csoda, ha félnek megmutatkozni, és csak éjjel jelennek meg.

Ha bármi kérdésed van, tedd fel nyugostan, szívesen válaszolok

14/F

2010. júl. 21. 12:02
 5/35 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Nem a teheneket nem vitték el xD

Azt tudom, hogy az UFO jelentése, az Undifferented Flying Object, vagyis az azonosítatlan repülő tárgy. :)

Biztos, hogy nem műhold volt, mert ahhoz szerintem túl közel volt...

2010. júl. 21. 12:03
 6/35 A kérdező kommentje:
12:02 Hűha! O.O Köszi a tudományos magyarázatot! Nem is tudtam, hogy még léteznek értelmes tizenévesek a mai világban! Le a kalappal! :)
2010. júl. 21. 12:05
 7/35 A kérdező kommentje:
12:02 Mármint olyan tizenévesek, akik ENNYIRE értelmesek, és ENNYIRE értenek a dolgokhoz! Úgy értettem! :)
2010. júl. 21. 12:06
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
Igazán nincs mit :) Már kiskorom óta érdekelnek az ilyen dolgok egy személyes tapasztalat után, aminek a születésemhez is köze van, szóval én minden lehetséges ilyen esetet alaposabban tanulmányozni szeretnék :)
2010. júl. 21. 12:09
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
unidentified flying object
2010. júl. 21. 12:16
 10/35 A kérdező kommentje:
A tudományos kisrácnak: Az a baj, hogy negem is nagyon érdekelnek az ilyen dolgok, de egyszerűen fogalmam nincs, hol lehetne ilyet... mi erre a legmegfelelőbb szó? Tanulni? Talán? Mert tudom, hogy vannak az UFO szakértők, de hogy ők hol, meg hogy tanultak arról fogalmam nincs :( Mondjuk ezzel már egy kicsit el is késtem...
2010. júl. 21. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!