Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO-t láttam? (bővebben lent)

UFO-t láttam? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval, a múltkor csak bámultam kifelé az erkélyajtón és egyszer csak észrevettem egy fényes pontot. Nem, nem csillag volt, annyál sokkal nagyobb. Először azt hittem, repülő, de aztán valami furcsát csinált.

Elindult északra, ment egy kicsit, megállt, megint ment egy kicsit, megállt. Gyorsan szóltam anyumnak, hogy nézze már meg, szerinte is az, ami szerintem...?

Háromszor-négyszer eljátszotta ezt (mármint hogy megy, majd megáll), és egyszer csak végleg megállt, megnőtt háromszor akkorára a fénye, és úgymond "padlógázzal" elindult az ellentétes irányba, délre!

Kimentünk anyummal az erkélyre, figyeltük és nem volt hangja!!! Pedig vidéken élünk, ráadásul majdnem külterületen, úgyhogy ha elmegy felettünk egy repülő, annak igenis van hangja! És ennek nem volt!!!

Szerintetek is UFO-t láttam?

Normális válaszokat várok, nem vagyok kíváncsi olyanokra, hogy "Kevesebbet kéne füvezni és akkor nem halucinálnál!" meg "Ne igyál ennyit!", meg hasonlók!

Főleg azért, mert anyummal EGYÜTT láttuk! Igen kicsi arra az esély, hogy egyszerre haluzzuk oda mindketten! A normális válaszokat előre is megköszönöm! :)

2010. júl. 21. 11:47
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
Hát én is láttam már pár furcsa dolgot az égen :| mellesleg ezen hiába gondolkodok. a NASA már olyan dolgokat titkolt, amikről már régtudnak, és mi sosem fogjuk megtudni, hogy el sem tudjátok képzelni szerintem:) az UFO-król már tuti, hogy tudnak, és szerintem ha tényleg értelmes lények még kapcsolatuk is van velük. Bár én azt is meg merem kockáztatni,hogy már tudják a Föld pontos kihalásának dátumát, és ha még élni fognak akkor, biztosan mennek a tervek, hogy hogyan mentsék a "fontos" emberek bőrét:)
2010. júl. 21. 18:57
 22/35 anonim ***** válasza:
18:57-nek van igaza. A NASA nagyon sok dolgot titkol...
2010. júl. 21. 19:03
 23/35 anonim ***** válasza:
honnan tudjátok hogy titkol? mit titkol?
2010. júl. 21. 19:17
 24/35 anonim ***** válasza:
Ha nem tudtad beazonosítani, se te, se az anyud ezt a repülő/lebegő valamit, akkor azonosítatlan repülő tárgyról beszélünk, nem volt hangja, és ahogy leírtad repülő nem lehetett, és szerintem a helikoptert is kizárhatjuk, hogy valamit láttál az biztos. Bár szerintem sunyul az egész világ, ki tudja mi mindent tudnak egyes emberek, Amerikában van az 51-es körzet, ahol kitudja mit csinálnak. Lehet "mittudomén" hány nap múlva világvége csak ezt is elhallgatják, mert kitörne a pánik. Manapság annyi UFO észlelésekről hallunk, de kitudja, ohgy ezek közül mennyi igaz.
2010. júl. 21. 19:38
 25/35 anonim ***** válasza:

egyetértek az előzővel.

Elméletileg az 51-es körzetben "fegyvereket" kutatnak... én nem hiszem. Maradok az UFO elméletnél. És abban is egyetértek, hogy titkolják a világvégét. Nézzétek meg a "knowing" c. filmet, sok mindenről elgondolkodtat... Na abban van egy jelenet, amikor elmondják a világvégét. Az egész világon csomóan pánikba esnek, gyilkolnak, törnek-zúznak, mert azt gondolják, már teljesen mindegy, hisz mindjárt meghalunk, már következménye nem lesz.

2010. júl. 21. 19:55
 26/35 anonim válasza:
honnan tudjuk, hogy titkol? Szerinted, ha nem találtak volna semmit az évek során (és eddig persze semmi újat nem hoztak napvilágra pár szaros csillagon kívül, amit láttak a kis távcsövükön) akkor minek létezik még mindig? fölöslegesen a semmibe nem ölnének milliárdokat :] hidd el... semmit tudó kis hangyák vagyunk ezen a Földön, és pár okosabb hangya már pontosan tudja, hogy mitől is vagyunk semmit tudók :]
2010. júl. 21. 21:52
 27/35 kayl18 ***** válasza:

olvastam 1 cikket a Holdról, ufós story:D

mindenki tudja, hogy a Hold nem forog saját tengelye körül, mindig ugyanazt az arcát mutatja. A NASA küldött régen a Holdhoz 1 űrszondát, hogy fényképezze le a felszínt, minden oldalról, több ezer képet készített, a NASA azonban csak pár 100-at mutatott meg a nyilvánosságnak, azok nagy része pedig homályos, ezt a NASA egy volt kutatója mondta 1 személyes beszélgetésen amit rögzítettek is, majd folytatta, a többi képet szigorúan elzárták a nyilvánosság elől, tehát feltételezhetően 1 Holdbázis lehet ott fenn

2010. júl. 22. 16:03
 28/35 anonim ***** válasza:
Én még régebben jöttem haza nővéremmel meg a párjával és felnéztem az égre,és ledermedtem...Egy hatalmas nagyfényű akármicsoda cikk-cakkozott az égen,összevissza forgolódott aztán egyszercsak eltűnt...Elindult a meleg húgy a lábamon...fúú nagyon féltem :D 11 éves lehettem :D
2010. júl. 23. 09:30
 29/35 anonim válasza:
Engem is nagyon érdekelnek az ilyesmi paranormális dolgok. Jó, hogy valaki tett fel ilyen kérdést is. Amúgy nem tudom, hogy léteznek-e valójában UFO-k. De ha igen, és nem szeretnék találkozni velük. :)
2010. júl. 23. 11:56
 30/35 anonim ***** válasza:
utolsó: Sajnos ez nem akarat kérdése. vannak, akiket megfigyelnek, mint mi, emberek a vadállatokat. Gondoljatok bele. Nekik mi vagyunk az idegenek. Hangos, repülő szerkezetekkel feléjük szállunk, lebénítjuk őket, megvizsgáljuk különféle eszközökkel, majd szabadon engedjük őket. Az idegenek is ezt csinálják velünk, és az ember is csak segíteni akar az állatnak, és az idegen is az embernek.
2010. júl. 23. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!