Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az összeesküvést-elméletet...

Az összeesküvést-elméletet kiáltó hitetlenek most mit szólnak, hogy kezd bebizonyosodni a földönkívüli élet?

Figyelt kérdés
2019. szept. 21. 23:28
 181/210 anonim ***** válasza:
78%

Tehát röviden

Ha a Földön kibontogatsz összefonódott csomagokat amikről nem tudod mi van benne, de a Marson és a Földön is ugyan az az állapotuk.

Ha kommunikálni akarsz, A Marson is ki kell bontanod a csomagok összefonódott párját . Eleve honnan tudod mikor bontsd ki a csomagot a Marson? Sőt azt sem tudod milyen sorrendben kell kibontanod, hogy átvigyél egy szekvenciát.

10 összefonódott párod van:

A Földön kinyutod őket: 1324341233

A Marson elkezded kinyitogatni: 3211234321

Totál random...nem információ.

Ezzel elméletileg SEM lehet a fénynél gyorsabban kommunikálni a Föld és a Mars között

Na ehhez kell a klasszikus lézerfény csatorna.

...

Ennek amúgy jóval bonyolultabb a fizikája, és nem teljesen analóg a példával, de szemléletesen így van.

2019. szept. 28. 12:11
 182/210 anonim ***** válasza:
12%
"Bebizonyítottuk, hogy Einstein lokális realizmusról alkotott átfogó elmélete, amely szerint a dolgok tulajdonságai a megfigyeléstől függetlenül is léteznek, valamint az az állítása, hogy semmi sem lehet gyorsabb a fénynél, nem lehetnek igazak – a két állítás közül legalább az egyiknek hamisnak kell lennie"
2019. szept. 28. 12:12
 183/210 anonim ***** válasza:
10%
Ti nem tudjátok hogy kell kommunikációra használni, de én igen. Ennyi.
2019. szept. 28. 12:14
 184/210 anonim ***** válasza:
82%

"Ti nem tudjátok hogy kell kommunikációra használni, de én igen"

Egy ilyen felfedezésért minimum egy Nobel járna. Mikor is kaptad?

2019. szept. 28. 12:17
 185/210 anonim ***** válasza:
78%

Akkor küldd el az Alfa Centaury-ba ezt az üzenetet 😃

Az információ sem haladhat a fénynél gyorsabban, csupán ezt jelenti a kvantumteleportáció leírása.

Egyébként ez nem a te hibád, sajnos a bulvártudomány tévhite. Emellett bevallom sokáig én is ezt hittem, ezzel bár kényelmetlen módon, de lehetne kommunikálni... amíg nem volt bővebb fizikai ismeretem a kvantumteleportációról.

2019. szept. 28. 12:23
 186/210 Laczkó János Mihály ***** válasza:
17%

Sajnos a válaszok személyeskedéssé fajultak és sajátos állításokat tartalmaznak a tudatosságuknak, fejlettségüknek megfelelően.

Természetesen érdekes olvasmány számomra.Esetenként teljes a fogalomzavar, felszínesek a fogalmazások, hiányzik a megértés és ismeretlen a műveltség.

A látásmód sok esetben a béka nézőpontjából adódik.

A látszólagos tudományos megközelítésből hiányzik az egészlátás, lényeglátás, jellemző a felszín kapargatása. Hiányzik a tények bizonyítékok lényeglátó, bölcs mérlegelése, azaz a megértés.

Megértés nélkül nincs tudás csak ismeret és az ismeret elszáll mint a tavalyi hó.

Beszéljünk tényekről, bizonyítékokról.

A sejt mitokondriumának nanomotorja biztosítja az energiát a szőlőcukor lebontásával.A nanomotort hidrogén protonok hajtják ami a jelenlegi fizikai ismereteink szerint lehetetlen, nem beszélve a hidrogénplazmáról, ,amely begyujtva a titánt is elporlasztja.

Az ókorból ismert a tachion (görög), ami a fénysebességnél gyorsabban mozgó, ide-oda cikázót jelent.

Mit tudunk a gravitációról-mágnesességről (MAGRAV), ami ugyanazon dolog kél különböző megjelenési formája (kettősség).

A természetet valamikor az őseink megértették, de ma már olyan okos vagyok, hogy erre nincs szükség, mert én vagyok az Isten, a mindentudó, mindenható (tudós, elit)

2019. szept. 28. 16:09
 187/210 anonim ***** válasza:
79%

"A nanomotort hidrogén protonok hajtják ami a jelenlegi fizikai ismereteink szerint lehetetlen, nem beszélve a hidrogénplazmáról, ,amely begyujtva a titánt is elporlasztja."

Ezek egyike sem igaz.

Az meg, hogy a tachyon görög szó, nem jelenti azt, hogy ők ilyen értelemben használták :)

Kicsit szeribtem olvasgass utána ezeknek a dolgoknak jobban.

Pl

[link]

Sok mikroszkópikus dolgot kvantumkémiának hála kezdünk megérteni, mert komplexebb dolgok is szimulálhatóvá válnak. Itt pár molekulához is óriási számítási kapacitásra van szükség. Ezzel már jobban megérthetőek a kémiai reakciók, a fotoszintézis, a proteinmotorok és egy sor érdekes mikroszkópikus jelenség.

2019. szept. 28. 16:31
 188/210 Laczkó János Mihály ***** válasza:
14%

Kedves névét nem vállaló véleményező.

Tapasztalatom szerint az individualistának aki magát Istennek tartja értelmetlen bármit is mondani.

Egyébként az individualistát csak önszeretet, csak önhittség, csak önérdek jellemzi,csak önmagát tartja Istennek, mindenhatónak, mindentudónak.

A tapasztalatok, a megértés hiánya tévútra vezet

2019. szept. 28. 18:21
 189/210 anonim ***** válasza:
79%

Nekem mindegy mit hiszel. A tájékozatlanság nem az én gondom.

A minimum elvárható, ha valamiről véleményt alkotsz, hogy tisztában vagy a téma alapvetéseivel és a legújabb eredményekkel. Az nem elég ha valami áltudományos maszlagot olvastál a szabadonebredok.hu-n.

A bökkenő ott van, hogy egy új eredmény átlátása is pl a kvantumfizika, kvantumkémia területén 10-20 év elmélyedt tanulmányozást igényel... és még ők is csak óvatosan fogalmaznak.

Senki nem játszik istent az ezóhívők fantáziálása ellenére sem... csak a szokásos tudatlanság, ismeretek hiánya az ami ide vezet.

Felesleges is erről vitát indítani, mert a favágásnak nincs értelme. Van aki nem vágyja az igazi tudást, csak azt hiszi a könnyen fogasztható gyorsételekkel, mint az áltudomány, ezotéria, misztikum majd jóllakik.

A hittel nem lehet vitázni, meggyőzni nem lehet a másikat sem észérvekkel, sem mással.

2019. szept. 28. 20:17
 190/210 anonim ***** válasza:
6%

Na most gyerekek, nem akarok "belekontárkodni" a vitába, mert nem értek a fizikához meg kémiához ilyen szinten, de ez azért elgondolkodtató, hogy még a materiális dolgokban is vita van, itt van ez a hidrogénplazma dolog, egymásnak ellentmondó dolgokat írtok itt. Aztán valahol olvastam meg hallottam, hogy már az Einsteinnek sem volt mindenben igaza, meg hogy igenis lehet a fénynél gyorsabban is haladni.

Én mindenesetre abból indulok ki, hogy nemcsak ez az érzékelhető fizikai világ van. A tudomány meg csak annyit ismer el hivatalosan, ami nem áll a hatalom érdekének az útjában. Azokat a tudósokat meg, akik túlmennek a határon, azokat félreállítják különféle módszerekkel, vagy rosszabb esetben elteszik láb alól.

De titokban persze megtartják maguknak azt a tudást, ami számukra hasznos, kifelé pedig tűzzel-vassal tagadják és lejáratják. Ilyen sajnos a világ, minden a hatalomról és a pénzről szól kérném tisztelettel.

De eltértünk az eredeti témától, mondjuk nem is látom értelmét ilyen vitáknak, ahol megrögzött materialisták is osztják az észt, mint a magyar kártyát. Lehet valaki okos bizonyos dolgokban, de mindez mit ér hogyha öntelt és beszűkült?

Egyébként érdekes ez az űrkutatás is, hivatalosan ugye, még mindig rakétákkal bohóckodnak, ami kb. semmire sem jó, közben meg ki tudja, lehet hogy már titokban rég el tudják hagyni a Naprendszert, és más csillagrendszerekben is furikáznak. Ezzel a dologgal szembesülni nyilvánvalóan ugyanolyan döbbenetes lenne a nagy nyilvánosságnak, mint az idegeneknek ittlétével.

2019. szept. 28. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!