Az összeesküvést-elméletet kiáltó hitetlenek most mit szólnak, hogy kezd bebizonyosodni a földönkívüli élet?
Lol, mindenbe ufot latsz. Maga az amerikai hadsereg is ufot latott hiszen beismerte :)
Most már azt is állítod, hogy ők is képzelegnek meg begombáztak?
Ott a szemed előtt a bizonyíték, hogy van valami amiről nem tudunk, de te úgy teszel mintha nem látnád.
Most újra visszakerültünk az elejére? Már 15-en elmagyarázták, hogy az UFO az azonosítatlan repülő szerkezet.
Ha valójában földi drón, vagy leszakadó hajtóműdarab, akkor is UFO, vagy UAP.
...
Nyilván én most arra gondoltam, hogy intelligens földönkívüli tevékenységek belelátása a maják isteneitől kezdve a videókig... de szerintem pontosan tudtad, hogy erre gondolok.
153
Úgy van az UFO azonositatlan repülőtárgy, és remek felvételeink vannak ilyen tárgyakról ami bizonyságot nyert, hogy nem hamisított felvételek.
Ez hatalmas előrelépes UFO ügyben, hiszen már nyiltabban lehet egy kicsit beszélni a témáról, anélkül, hogy az embert tébolyultbak bélyegeznék.
Jó, a tudós társadalomban még mindig tabu téma lesz hiszen nem tudják a jelenséget megmérni és megmagyarázni, ezért nem létezőként lesz kezelve.
De a tudós társadalmon kívül már azért nyugodtabban lehet beszélni a témáról hiszen már be van ismerve hivatalosan, hogy nem 100%-san kizárt,l a földönkívüli eredet.
Semmi értelme nem volt ennek a beszélgetésnek, mert ugyan úgy nem érted a lényeget mint az elején...
Feladom... :S
De én nem is értem mit akarsz mondani :)
Ez a legfőbb gond.
El kellene viszont az ufo témát valóban különíteni a tudománytól mivel nem létezik olyan tudományág amely ezzel foglalkozna így tudományos keretek között valóban nem lehet beszélgetni róla.
Ezt belátom és valóban egyelőre csak latolgatni lehet.
"Ez hatalmas előrelépes UFO ügyben, hiszen már nyiltabban lehet egy kicsit beszélni a témáról, anélkül, hogy az embert tébolyultbak bélyegeznék"
Ez nulla előrelépés. Eddig is tény volt hogy van olyan hogy néha nem tudunk valamit beazonosítani.
Akik viszont ezekre földönkívüliznek, anélkül, hogy bármi is erre utalna, azokat nézték idiótának eddig is, és fogják mindig is.
Szóval semmi nem változott.
Nem kell és nem is lehet elkülöníteni az UFO témát.
Pontosan ugyan olyan bizonyítási módszerek érvenyesek erre is, mint a többi területre.
Ráadásul kiterjedt, több milliárd dolláros földönkívüli jelek után kutató programok vannak. A SETI-től kezdve, az élhető exobolygó kutató szondákon keresztül a Mars, vagy jéghold küldetésekig, mind mind a földönkívüli élet után kutat.
Ez színtiszta tudonány.
158
Ne hazudj!
Addig minden felvételt megmagyaráztak és egyértelműen cáfolták a földönkívüli eredetet. Ez az első alkalom amikor hivatalosan kijelentik, hogy nem tudják mi lehet, mintegy nyitva tartva a lehetőségét akár a földönkívűli eredetnek is.
Ez az erőlerépés irdatlan nagy munka és szervekre helyezett nyomás eredményeként születhetett csak meg.
Volt kormánybeli és hadügyben dolgozó alkalmazottak alkotta szervezetek egyre erősödő nyomása révén történt meg. Csak a hülye nem látja, hogy valami a háttérben játszódik, alakul, konfliktusok, nyomáshelyezés stb.
Fogunk még hallani ezt azt nyugi. De előre ne hülyézz senkit mert megkereslek majd amikor kiderülnek a dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!