Szerintetek le lehet videózni a szellemeket?
A lélek nem fénygömb. Fogalmunk sincs hogy mi is valójában mivel nem e világi.
A lélek ebben a fizikai világban nem tud megnyilvánulni.
akármi is az, soha nem fogsz rá normális magyarázatot kapni. lehet, hogy csak furcsa természeti jelenség vagy szar a kamera, de lehet, hogy az, amire gondolsz, akármi lehet. küldök egy két érdekes cikket, amiknél elég nehéz eldönteni, mi micsoda: [link]
videó az üldözésről:
csak, hogy tiszta legyen! az ufo jelentése unidentified flying object, ami magyarul azonosítatlan repülő tárgy vagy valami ilyesmi. tehát itt szó sincs űrlényekről... vagy mégis?!
a szobámban voltak fénygömbök...
láttam is ilyen videókat h a szobában vannak fénygömbök stb.
földönkívüliek is szoktak jönni. na azokat is levideóznám. visszanézni....tán nem merném.
csak egyet láttam normálisan,de ugye úgysem hinne nekem senkisem.
a szellemek gyakrabban vannak. van h teljes alakjukban,de van h ilyen fénygömbszerűek.
Azok nem szellemek. Nem is földönkívüliek.
Kivetítés, valaki szórakozik veled. Olvass utána a Blue Beam Projektnek. Már nagyban alkalmazzák, mert érdekli őket, hogyan reagálnak az emberek, elhiszik-e, hogy természetfeletti lények.
És ezek szerint, igen. Elhiszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!