Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van itt olyan akinek a kisgyer...

Van itt olyan akinek a kisgyereke látta a szellemeket? Hogyan fogadtad?

Figyelt kérdés
Elhitted neki rögtön?Vitted szakemberhez? Kihez?
2019. febr. 3. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A kislányom. Beszélni alig tudott, de egyértelműen kimondta, hogy van itt valaki, az ajtó felé nézegetett majd konstatálta, hogy elment. Ezt többször. Egy-másfél éve emleget furcsaságokat. Bár én sose hittem az ilyesmiben, hiszek neki, de mivel őt ez egyáltalán nem rémíti meg, szerencsére nem fél és nem ijesztőek az “észlelései”, nem foglalkozom vele.
2019. febr. 3. 14:54
 2/7 anonim válasza:
51%
A fiam (4 éves) szerint lakik egy kisfiù a padláson. Éppenséggel lehet, mert szoktam lépteket hallani a padlásról. Számtalanszor körbebéztünk már, nincs ott semmi làtható, ami indokolná a lépteket. Én is láttam gyerekként valamit. Egy teljesen fekete női alak, szarvakkal. Mindene teljesen fekete, de szép, fiatalos arca van. A teste is nagyon szép. Kicsit rémisztő, mert a szemei vörösen izzanak. Felnőttként is látok árnyakat, érzek random hideg fuvallatot, látom, ahogy magától csukódnak, nyílnak ajtók. Persze,hogy hiszek a gyereknek. Szakembert ráérünk akkor hívni, ha már lebegnek a bùtorok. Addig szépen eléldegélünk egymás mellett a régi lakókkal.
2019. febr. 3. 14:56
 3/7 anonim ***** válasza:
22%

Mi a furcsa ebben?

Az enyém még Hófehérkét, sőt a boszorkányát is látja!

2019. febr. 3. 15:49
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

Én 16 éves korom óta foglalkozom a paranormális tevékenységekkel, parapszichológiával. A gyerekem kb. 2-3 éves kora óta lát olyan dolgokat, amiket más nem. Emberek auráját, szellemeket, entitásokat. Amikor nekem ezeket először mondta, elhittem neki, mert én is észleltem ezeket, és mivel már akkor foglalkoztam a parapszichológiával.

Úgyhogy én a helyedben elhinném neki, hogy amit lát az létezik. Azért látja a szellemeket, mert még gyerek, még nem olyan betegesen racionális mint a felnőttek. Mindenesetre remélem, hogy tudtam segíteni. 37/F

2019. febr. 3. 21:10
 5/7 Krúdy Gyula ***** válasza:
100%

Kiskoromban (is) láttam manókat, és esténként alakokat akik a házban mászkáltak... gyerek fejjel furcsálltam is, hogy a szüleim miért nem foglalkoznak velük.

Mikor nekem voltak miattuk rohamaim olyankor anyám jeges víz alá nyomkodta a fejemet... tehát nem fogadta túl jól XD.

Engem gyereknevelési tanácsadóhoz vittek aki megállapította, hogy lusta vagyok. Ebben mondjuk nem tévedett, de nem értettem mi köze a nénihez az ágyam felett.

(True story)

2019. febr. 4. 07:49
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
Az én kisfiam látta Németh Szilárdot a tévében és nagyon megijedt tőle. Azt mondtam neki, hogy előbújik az ágya alól, ha nem fekszik le időben, azóta nem számítógépezik késő estig.
2019. febr. 5. 20:15
 7/7 Családom válasza:
100%
Szia. Igen a kislányom aki 1èves3honapos. Ő még nem igazán tudja elmondani, hogy mi a baj. De mutogatással meg jelekkel el tudja mondani. A lányom folyton az ajtó fölé mutogat és azt mondja míg oda nem figyelek anya az az nekem szól , hogy nézzem már. De nem láttok semmit aztán el kezd valakivel a szobába játszani valakinek oda adja a játékát. Néha árnyakat láttunk , de nem viszük orvoshoz , mert még nem bántott minket. Hidd el a gyerekednek. Akkor is ha azt mondja van egy kébzeletbeli barátja (gondolod te) pedig az is szellem.!!! Mindig figyeld meg , hogy játszik e valakivel vagy beszél e valakivel.
2019. febr. 28. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!