Tényleg látják a gyerekek a szellemeket?
A gyerekeknek élénk a fantáziájuk. Lehet hogy egy képzeletbeli barátja van.
Btv:Ugye tudod hogy a tagek nem úgy működnek h "hisztek?" És az már segít is a kérdést eljutatni a válaszolókhoz?
Valószínűleg igen.
Nekem is volt hasonló "élményem" - csak én idősebb voltam. (Kb. 5-6 éves.)
Láthatott esetleg valamit a televízióban, ami ijesztő lehetett a számára és nem hagyja nyugodni a képzeletét?
Kicsit nekem kamunak tűnik a kérdés, vagy neked is élénk a fantáziád és felnagyítod, mert túl sok a jóból amiket leírtál, de azért elmesélem:
A Sógornőm kislánya csinálta ezt még pici korában, amikor már épp hogy beszélni tudott: Oda állt a bejárati ajtó elé,. és arra mutatott, és azt mondta, hogy ott a kabátos néni.
Na most a "kabátos néni" a sógornőm anyósa lehetett, aki abban a lakásban élt ahol most ők. Az anyós már nem láthatta életében a kislányt mikor megszületett, mert be lett rakva egy otthonba, és ott is halt meg, nagyjából abban az időszakban mikor a gyermek megszületett. A "kabátos" pedig azért is érdekes, mert a nő imádott szőrös, nagy gallérú kabátokban tetszelegni, valamiért nekem is ez a kép van meg róla az emlékeimben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!