Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tényleg látják a gyerekek a...

Tényleg látják a gyerekek a szellemeket?

Figyelt kérdés
Van egy 15 hònapos kisfiam aki sokszor gagyog a levegöbe ugy hogy közben jár a szeme meg a buksija mintha beszèlgetne valakivel.. Van hogy minden ok nélkül beindulnak a játékok zenélni. Vagy a lámpa felkapcsolodik magátòl. De olyan is van hogy kisfiam felkell èjjel és annyira sir hogy alig tudom megvigasztalni..Mostanába mutogatt is a levegöbe. Ti hisztek ilyen dolgokban? Volt már valaki hasonlo helyzetbe?
2018. júl. 27. 23:57
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Biztos látják.

Nekem anyám azt mesélte, és ez nagyon megmaradt benne, hogy kb 3 éves koromban azon kezdtem el megállíthatatlanul sírni és nyűgösködni, hogy vissza akarok menni a fénybe, merthogy ott sokkal jobb volt. Anyám pedig magyarázta nekem, az akkor három évesnek, hogy elhiszi, de nem lehet és így tovább.

Aztán én is sokszor volt, hogy láttam ezt-azt.

Anyám is tapasztalt dolgokat, de felnőtt korában is, én szintén a 17 évem alatt.

Sokak nem hinnék/hiszik el, de ezt rájuk hagyom. Mindenki saját maga dönti el, miben hisz, csak ne szólnának be a másiknak emiatt...

Szóval igen, látják - véleményem szerint.

17/L

2018. júl. 31. 01:27
 22/26 anonim válasza:
#7 vagyok és tesómnak azt mondták amikor nyitva volt a kapu hogy roszz ne legyen jó meg hogy ő béna meg ilyenek...
2018. aug. 1. 03:30
 23/26 anonim válasza:
Látják bizony a gyerekek és az állatok is. A kiskutyam folyamatosan néz egy pontot a lakasban és ugatja, ilyenkor be van feszülve nyugtalan.
2018. aug. 2. 13:37
 24/26 szilard2290 ***** válasza:
Szia igen kiskórában láthatja a szellemek meg egyébb természti lényeket is.
2018. aug. 3. 01:53
 25/26 anonim válasza:
90%

Nem tudom aktuális e még a kérdés, de azbén gyerekeim is csináltak néhány hajmeresztő dolgot.

Az akkor másfél éves lányom, 2 alkalommal kelt fel ordítva,mindkét alkalom éjjel 2 óra volt. Elsőnél mutogatott az ajtó felé,hogy vigyem ki. Le kellett ülnünk a konyhába, és a mögöttem levő ablakot végignézte,s azután a bejárati ajtót nézte,mintha csak követett volna valakit a szemével. Aztan hirtelen megnyugodott.

Második alkalommal ki kellett menni a nappaliba,építőkockázott,de kb 2 percnél nem tartott tovább,majd visszament aludni.

A nagylányom tavaly volt,hogy felkelt jókedvűen,nézett maga fölé,mosolygott és grimaszolt. Kb 5 percig tartott, éjjel 2 kor. Néztem,nem szoltam. Aztan mintha semmi sem történt volna,visszaaludt. Kb egy fél óra telt el,és felébredt, kérdeztem tőle,az imént mit csinált. Azt mondta,látott egy fehér inges masnis kislányt,és egy kisfiut,akik játszottak vele...

A fiam azokban a napokban szinten mosolygott "csak ugy"....

2018. aug. 10. 07:57
 26/26 A kérdező kommentje:
Ilyen van nálunk is elöször aszittem a foga miatt kell fel minden ejjel orditva fel 3 kor de mostmar kint van az összes foga es van hogy mostis felkel ordit alig lehet megvigasztalni csak akkor nyugszik meg ha kiviszem a nappaliba ès felkapcsolom a làmpát
2018. aug. 10. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!