Tényleg látják a gyerekek a szellemeket?
Biztos látják.
Nekem anyám azt mesélte, és ez nagyon megmaradt benne, hogy kb 3 éves koromban azon kezdtem el megállíthatatlanul sírni és nyűgösködni, hogy vissza akarok menni a fénybe, merthogy ott sokkal jobb volt. Anyám pedig magyarázta nekem, az akkor három évesnek, hogy elhiszi, de nem lehet és így tovább.
Aztán én is sokszor volt, hogy láttam ezt-azt.
Anyám is tapasztalt dolgokat, de felnőtt korában is, én szintén a 17 évem alatt.
Sokak nem hinnék/hiszik el, de ezt rájuk hagyom. Mindenki saját maga dönti el, miben hisz, csak ne szólnának be a másiknak emiatt...
Szóval igen, látják - véleményem szerint.
17/L
Nem tudom aktuális e még a kérdés, de azbén gyerekeim is csináltak néhány hajmeresztő dolgot.
Az akkor másfél éves lányom, 2 alkalommal kelt fel ordítva,mindkét alkalom éjjel 2 óra volt. Elsőnél mutogatott az ajtó felé,hogy vigyem ki. Le kellett ülnünk a konyhába, és a mögöttem levő ablakot végignézte,s azután a bejárati ajtót nézte,mintha csak követett volna valakit a szemével. Aztan hirtelen megnyugodott.
Második alkalommal ki kellett menni a nappaliba,építőkockázott,de kb 2 percnél nem tartott tovább,majd visszament aludni.
A nagylányom tavaly volt,hogy felkelt jókedvűen,nézett maga fölé,mosolygott és grimaszolt. Kb 5 percig tartott, éjjel 2 kor. Néztem,nem szoltam. Aztan mintha semmi sem történt volna,visszaaludt. Kb egy fél óra telt el,és felébredt, kérdeztem tőle,az imént mit csinált. Azt mondta,látott egy fehér inges masnis kislányt,és egy kisfiut,akik játszottak vele...
A fiam azokban a napokban szinten mosolygott "csak ugy"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!