Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tényleg látják a gyerekek a...

Tényleg látják a gyerekek a szellemeket?

Figyelt kérdés
Van egy 15 hònapos kisfiam aki sokszor gagyog a levegöbe ugy hogy közben jár a szeme meg a buksija mintha beszèlgetne valakivel.. Van hogy minden ok nélkül beindulnak a játékok zenélni. Vagy a lámpa felkapcsolodik magátòl. De olyan is van hogy kisfiam felkell èjjel és annyira sir hogy alig tudom megvigasztalni..Mostanába mutogatt is a levegöbe. Ti hisztek ilyen dolgokban? Volt már valaki hasonlo helyzetbe?
2018. júl. 27. 23:57
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Èn eddig nem nagyon hittem az ilyen dolgokban de néha már parázzok föleg mikor párom éjszakás
2018. júl. 28. 08:38
 12/26 anonim ***** válasza:
5%

Az ezotéria kérdések nagyrésze mentálisan nem normális emberek által kiirt butaság.....Azért...

Senki nem látja a szellemeket...a tudatod is atomokbol van...nem egy szellem..te jó fizikai képtelenség (isten)

2018. júl. 28. 09:10
 13/26 anonim ***** válasza:
Hívd a szellemírtókat!
2018. júl. 28. 13:29
 14/26 A kérdező kommentje:
Komolyan mennyire idiota rosszindulatù paraszt van a világon... Bisztos nem hülyeségböl irtam ki... Fizikus... meg atom anyád is atom hülyét szült
2018. júl. 28. 14:25
 15/26 anonim ***** válasza:

Az én fiam is néz valakit, nyúl felé, gagyok neki.Lámpa, játékok nem, de a laptop többször is elindult már éjjel.

Én hajlamos vagyok hinni ebben, persze nem vagyok fanatikus, sem vallásos de mégis.

Februárban halt meg az anyukám...én azt gondolom olyankor ő van itt...nekem ez jól esik a lelkemnek...aztán ki tudja?

2018. júl. 28. 16:59
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem rossz indulatu....csak ez a kategória tele van mesével,fikcióval,amik képtelenségek,nem léteznek...de aki komolyan is gondolja az ilyeneket...most nem linkelek be kerdeseket,de ha akarod mutatok par példát...egyszerűen vagy agyhalott az illető,vagy poén/troll...nincs ilyen...akkora butaságokat irnak ide,hogy feláll a szőr a hátamon...valószínűleg a szellem próbálja befonni és kényelmesebb neki ha a szálak egyenesek...mer akkor könnyebben befonja...
2018. júl. 28. 19:11
 17/26 anonim ***** válasza:
# 13: LOL :D
2018. júl. 28. 19:11
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
#16: Ez mind oke, de akkor minek jarsz ebbe a rovatba? Aki hisz ezekben, azt ugyanúgy nem fogod meggyőzni, ahogy a vallásosakat sem. A trollokat meg végképp nincs értelme győzködni.
2018. júl. 29. 03:21
 19/26 anonim ***** válasza:
Az én fiam Loút lát
2018. júl. 29. 18:33
 20/26 anonim ***** válasza:
igen, valóban lássák a szellemeket
2018. júl. 29. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!