Van valami szellemvadász műsör ott állítólag látszanak kissebb fények, meg hőkamerával is el csípik őket mert a szellemek amikor meg akarnak jelenni, hőt vonnak el a környezetüktől, akkor ott hidegebb van, ezért érezzük hidegnek a levegőt ha szellem van a közelben
2011. ápr. 1. 17:19
2/16 anonim válasza:
Mi 10 évesen azzal szórakoztunk a barátnőmmel, hogy negatívra állítottuk a fényképezőt, és rámondtuk a furcsa foltokra, hogy "Jaj, itt egy szellem!!"
2011. ápr. 1. 17:29
3/16 anonim válasza:
Igen le lehet fényképezni-videózni a szellemeket de nem biztos hogy sok minden látszani is fog belőlük mivel folyamatosan mozognak, az emberek legtöbbször véletlenül kapják le őket mikor éppenséggel látszanak valamennyit.
2011. ápr. 1. 17:35
4/16 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Attól mert még valamit nem látsz vagy érzel még nem létezik? A levegőt sem látod sem érzed mégis tudod hogy létezik.
2011. ápr. 1. 17:47
5/16 anonim válasza:
én már marhára kíváncsi vagyok egy szellemre, igaz még csak tévében láttam, de azt mondják tuti, hogy igazi ami a műsorban megy, mert hát ugye a TV-be minden igaz amit leadnak.. ha valaki betud mutatni egynek, szívesen találkoznék vele! elég rugalmas a munkaidőm
2011. ápr. 1. 17:48
6/16 anonim válasza:
mert a levegőről tankönyvek szólnak, sőt akárki akármikor be tudja bizonyítani hogy létezik és akárhányszor.
a szellemekkel meg nem ez a helyzet.
2011. ápr. 1. 17:49
7/16 anonim válasza:
nemtom, de ha tényleg halálom után szellem leszek, pont azokat a barmokat fogom ijesztgetni akik ezeket a műsorokat kitalálják
2011. ápr. 1. 17:53
8/16 A kérdező kommentje:
"A szellemek az elmebeteg emberek agyában léteznek.
A valóságban nincsenek ott, a gyogyósok idegrendszerében vannak.
Hogyan tudod lefényképezni azt amit az emberek látnak?
Sehogy. Ha mégis sikerülne, jelentkezz a Nobel-díjért."
Ezt úgy írtad,mintha azt mondtam volna,hogy képes vagyok rá.Pedig pontosan azért tettem fel a kérdést,mert kételkedek abban,hogy meg lehet csinálni.
Köszi mindenkinek a válaszokat.(:
2011. ápr. 1. 17:55
9/16 anonim válasza:
szerintem az ilyen híres szellemes fényképek valamilyen fényképhibák lehetnek, abszolút nem értek az ilyenekhez, de szerintem badarság egyből azt állítani hogy az ott egy szellem, mert keletkezett a képen egy fehér folt... a másik véglet pedig a jól sikerült photoshop vizsgafeladat
2011. ápr. 1. 17:57
10/16 anonim válasza:
17:49-es.
Te hiszel valamiben is? Mert az emberek nem azért hisznek a szellemekben mert szeretik mondogatni azt vagy mert idegbetegek vagy hogy gyogyós lenne az idegrendszerük mert semmivel se különbek nálad, csak bennük megvan az a hit hogy van élet még a halál után is. Belegondoltál már abba hogy az emberek mért hisznek bennük hogy mért akarnak hinni bennük? Mert félnek a haláltól a megsemmisüléstől a porrá válástól hogy minden ami egykoron voltak később nem marad belőlük semmi, ha abban a tudatban élnek hogy léteznek szellemek akkor megnyugodnak és megszűnik bennük létezni a halál iránti félelemük is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!