Ti hisztek abban hogy a gyerekek látják a szellemeket? Valakinek tapasztalata ilyen téren?
Szia nekem saját tapasztalatom van!
Én kiskorom óta a mai napig látok szellemeket. Reggelente amikor készülődtem mindig láttam egy vörös hajú hölgyet zöld kabátban a nappalinkban ülni a félhomályban (egy rokonom sem vörös hajú) nem is hittem a szememnek egy darabig ameddig nem kezdett el követni. Kutatgattam hogy vajon ki lehet az és mint kiderült az a hölgy a volt tulajdonos aki itt halt meg a házban a férjével együtt szívrohamban egy pár nap eltéréssel. Én már 3 éve foglalkozok ilyen természetfeletti dolgokkal és a spiritualitással. Sajnos ő is egy itt rakadt lélek volt de vissza sikerült küldeni a fénybe. Azóta még van hogy látok szellemeket de már tudom hogy nem kell félnem tőlük mert vissza tudom őket küldeni.
A te esetedben viszont nem kell félned hogy bántják a kislányodat vagy téged. Lehet hogy lesznek parajelenségek de minél hamarabb keress fel olyan embereket akik komolyan ezzel foglalkoznak és nem csak pénzért csinálják. A szentelés sokat ér egy házon viszont ha egy itt rekedt lélek van ott azt csak visszaküldéssel lehet eltávolítani. Kérd meg az őrangyalodat hogy segítsen olyan embert találni aki el tudja küldeni a szellemeket onnan.
Remélem ennyivel segitettem egy kicsit. Ha valamire kíváncsi lennél még szivesen válaszolok.
Szép estét.
Igen, hiszek!
És szerintem jobb lenne elköltözni abból a házból....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!