Mi lehet ennek a magyarázata?
Már történtek velem ilyen dolgok. Megéreztem, hogy mikor halnak meg a nagyszüleim. Volt, hogy láttam is őket utána és egyéb más dolgokat.
Tegnap eléggé sokáig fent voltam, nem tudtam aludni, egyszer csak halk kopogásokat hallottam, azt hittem, hogy a kutya volt a földszinten de nem. Mikor leértem ugyan úgy hallottam a kopogást csak már szobámból. A kutyám ült a szőnyegen, amikor rá néztem hirtelen elkezdet nyüszíteni. Nem ilyedtem meg. Gondoltam vissza megyek a szobámba. Feljött utánam a kutyám leült az ággyammal szemben. Nézzett engem egyfolytában, a tv-m még mindig ment. egyszer csak az éjjeli lámpám lekapcsolódott, és egy olyan érzésem volt mintha valaki megfogta volna a lábamat szorosan. Ekkor a kutyám vonyított ugyan úgy amikor lementem hozzá. A történtek után teljesen nyugodt volt.
Hogy tudnám őket kiverni a fejemből?!
Nem féltem csak megijedtem. Ilyen még nem volt...
És a szomszédom, aki 3 házzal alrébb lakott?
Érdekes volt, hogy akkor álmodtam vele mikor meghalt és megkért, hogy mondjam meg a családjának, hogy nagyon szereti őket.
22:54-es kommentelő vagyok:)
akkor viszont álombéli jövőlátó vagy^^ ezt lehet fejleszteni, ha mindig figyelsz az álmaidra és kisilabizálod belőlük, merre hány méter. Nem ritka képesség, csak nehéz megőrizni: az efféle képességű emberek ált. nem törődnek velük, és képességüket vesztik.
Tegnap beszéltem erről anyummal... Nekem ilyen dolgaim egyfolytában vannak, de nem mondtam el neki jó párat próbálom megoldani őket. Ő pedig csodálkozva kérdezte újra kezdődött minden?!...
Én pedig mondtam neki, nem azóta is tart.. bár jól tudom leplezni a félelmem, néha azért tök gajdultan ébredek egyegy álomból.
Mikor a szomszédommal álmodtam, felébredtem és mikor lefeküdtem, egy 20 perc múlva ugyan onnan folytatódott az egész.
De ezeket az álmokat gyűjtöm, és leírom egyből a lényegét amikor felébredek, és a párbeszédeket amik elhangoznak, mielőtt elfelejteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!