Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ő egy angyal akit azért...

Ő egy angyal akit azért küldtek hogy jobbá tegye mások életét?

Figyelt kérdés

Egy osztálytársamról lenne szó.

Mindenkivel kedves, bármilyen bunkók is vele, soha egy rossz szót nem tesz senkire, pozitív, és mosolygós, mindenkinek segít.

Odamegy a kiközősítettekhez, segít az alsósoknak a háziban.

A multkor rávett minket a metróállomáson, hogy egy gitározó bácsival énekeljünk, és adakozzunk, és nagyon jó érzés volt.

Ő egy angyal akit azért küldtek hogy jobbá tegye mások életét?

2018. máj. 15. 19:06
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
48%

Hirtelenjében mi ez a fölényes viselkedés és mire fel? xD Nem fogom ugyanezt mégegyszer leírni.

"csak az emberi lényegre és sajátosságokra hívtam fel a figyelmet."

Én is valami hasonlót mondtam, viszont ennek ellenére ismételten mondom neked: Az ember az állatvilág oszlopos tagja, ő maga is állat csak valamivel fejlettebb, viszont, ha úgy adódik visszatér a valódi természetéhez és állatként viselkedik. Azért vannak törvények, erkölcsi morálok, hogy visszafogják ezeket. Csak azért mondom neked, mert "szerinted" az ember nem sorolható az állatok közé. Mellesleg olyasmiket hozol fel, ami semmit nem nyomnak a latban, pl az ember gerince se. 😏 Tisztán látszik, hogy túlértékeled az embert, mert ő képes teremteni, de cserébe háromszor annyit pusztít el. Szépirodalommal, költészettel próbálsz az ember mellett érvelni, ami nem rossz ötlet, viszont korán sem cáfolja azt, hogy az ember is az állatvilág tagja. A felsőbbrendűség is csak addig tart, amíg valamilyen kényszerhelyzet során menekülőre kell fogni és ezek az "értelmes énlények" egymást tapossák, hogy a saját bőrüket mentség. A mai világban a legnagyobb állatok nem a Bálnák, hanem az öltönyösök és egyenruhások, akik megfenyegetnek, beperelnek és bekaszniznak. :D

2018. máj. 16. 17:19
 32/40 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha nem itt tárgyalnátok meg az emberről alkotott véleményeiteket, mert kicdit eltér a kérdésemtől
2018. máj. 16. 17:55
 33/40 A kérdező kommentje:
És amúgy szerintem mindkettőtök írásában van igazság
2018. máj. 16. 17:59
 34/40 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, az "angyaloknak" az állatoknak a növényeknek sőt még az ásványoknak is VAN közük az emberhez, megértésükhöz az ember lényegét jó megkeresni.

De még előtted a pálya -

írod, "segít az alsósoknak" - ezek szerint általánosban felsős vagy - majd szépen fokozatosan elmélyülsz a megismerésben. Törekedj, hogy valamilyen kifejezésformát is gyakorolj - ének, zene, írás, mozgás színjátszás - valamit, mert ez nagyon háttérbe szorul a sok tanulnivaló mellett, és később gondokat okozhat. Legalább naplót írj, naponta pár perc, de segít megérteni a világot és magadat.

*

re31 A megromlott ember nem állat lesz, hanem démonikussá vált ember - az állatokban van valami elemi tisztaság

- ugye, egy oroszlánt nem nevezünk gonosznak, mert elkap és elpusztít egy szép gazellát?

Hogy a gerinc és a gondolkodás - vagyis a fizikai és a szellemi "test"- hogy függ össze, hogy külön beszélünk róla, de az mégis egy organikus egységben van egy emberben, ahhoz nagyon sokat kellene írnom, és nagyon mély összefüggéseket kellene megbeszélnünk,

de a kis kérdezőnk ránk is szólt,

+ nekem sajnos keresztül-kasul kell raknom a szalmaszálakat

(vagyis határidőm van a munkámban).

Minden jót, mindenkit felpontoztam:)!

2018. máj. 16. 19:27
 35/40 anonim ***** válasza:

"re31 A megromlott ember nem állat lesz, hanem démonikussá vált ember"

Nincs semmilyen démonikussá vált ember, krízis helyzetben mindenki megmutatja a valódi természetét. Valószínűleg nem sokat tapasztaltál ezzel kapcsolatban, amikor eljön annak is az ideje nagyot fogsz csalódni az embertársaidban. Kb. úgy kommentelsz, mintha egy búrában élnél.

"Hogy a gerinc és a gondolkodás - vagyis a fizikai és a szellemi "test"- hogy függ össze, hogy külön beszélünk róla, de az mégis egy organikus egységben van egy emberben, ahhoz nagyon sokat kellene írnom, és nagyon mély összefüggéseket kellene megbeszélnünk,"

Miről beszélsz???? Mondtad, hogy az ember kétlábon jár és találkozik a többi "énlénnyel " vagy valami ilyesmi, erre rávágtam, hogy néhány állat is képes a függőlegesen járni. Költesz vagy mi? :D

" de a kis kérdezőnk ránk is szólt,

+ nekem sajnos keresztül-kasul kell raknom a szalmaszálakat"

Az fárasztó lehet... A kérdező angyalkájára visszatérve én korán sem hiszem, hogy ő ugyanilyen pozitív és barátságos, amilyennek "kifelé" mutatja magát, 250%-ban biztos vagyok benne! Szívesen leleplezném a valódi énjét, de sajnos nem ismerem, úgyhogy ez a feladat rád hárul kérdező. Kíváncsi lennék a valódi színeire, belsejére, belsőszerveire. 😈 Vajon meddig bírná, amíg kiborulna? Az alábbi mondat nem hagy nyugodni: "Mindenkivel kedves, bármilyen bunkók is vele, soha egy rossz szót nem tesz"

Eltűri mindenkinek a bunkóságát és minden magában tart, nem fogja sokáig húzni. Gyakran megesik, hogy egy személyiség "kifelé" nem önmagát adja, hanem éppen az ellenkezőjét. A kékvérűek sem kéket véreznek. 😏

2018. máj. 17. 15:41
 36/40 A kérdező kommentje:
Azt akarod mondani utolsó,hogy borítsam ki?
2018. máj. 18. 18:44
 37/40 A kérdező kommentje:
Ha igen, akkor hogyan?
2018. máj. 18. 18:48
 38/40 anonim ***** válasza:

Kérdező

Szerintem ez egyáltalán nem normális viselkedés, hogy hagyja magát rugdosni, miközben ő segít.

Vagy nagyon meg akar felelni mindenkinek, vagy nagyon nincs önbecsülése, vagy kőkeresztény, és ő is angyalnak képzeli magát, de végül is tökmindegy, a lényeg, hogy vigyázz vele, mert az ilyenek a legnagyobb időzített bombák.

2018. jún. 10. 22:18
 39/40 anonim ***** válasza:

.

DE TUDOD MIT??? Ő EGY JÓ EMBER!!! NE ÉRDEKELJEN HOGY VALÓBAN AZ E. MERT HA MINDENKIVEL IGY VISELKEDIK AZ OK TÖKMINDEGY!! JÓ EMBER ÉS KÉSZ!!

2018. júl. 18. 02:27
 40/40 anonim ***** válasza:
Szerintem is nem más mint egy jó ember, angyali természetű, de nem feltétlen angyal
2019. aug. 13. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!