Mit tegyek, ha piros angyalkákat láttam az éjjel? Ezek szellemek? Mire utal és mit jelent?
Figyelt kérdés
Úgy kb: 15 db vagy több vörös vagy piros angyalkák egy kupacba voltak, és némelyik körbe körbe táncolt a kis karjaikat lebegtették. Szóval én ilyent még nem láttam, más is látot ilyent?2018. máj. 4. 17:56
1/47 anonim válasza:
miért kéne bármit tenned?
vagy még mindig látod őket?
hagyd abba a drogozást
2/47 anonim válasza:
Vegyél egy lepkehálót és ha legközelebb jönnek, próbálj meg befogni néhányat.
3/47 anonim válasza:
Kis drogos xd valld be kéket ettél xd
5/47 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Lehet örültségnek hangzik, és nem normálisnak hisztek. DE nem hazudok, tényleg láttam esküszöm. Én is megilyedtem. Nem drogozom, egészségesen élek, szóval azt hisztek amit akartok, láttam amit láttam.
Ilyent láttam mint ami a képen van. [link]
2018. máj. 5. 03:58
6/47 Nyammogi válasza:
"megilyedtem" -> Nézegetnéd inkább kicsit gyakrabban a helyesírási szótárakat!
7/47 anonim válasza:
Kezdem azt hinni, hogy a skizofrénia népbetegség. 😏
8/47 anonim válasza:
Már úgy érted, hogy álmodban láttad őket, vagy ebren? Nagyon nem mindegy. Ha álmodban, az oké, de ha ébren, akkor komoly gond van...
9/47 marsaat válasza:
Velem is megesett egyszer, hogy éjszaka láttam egy lényt, és nem a macskámat, mert az nincs. De sikerült elérnem, hogy azóta elkerülnek az efféle teremtmények.
Most már kialszom magam...
10/47 anonim válasza:
Arra nem gondoltál hogy esetleg álmodtál? Vagy ha annyira biztos vagy abban hogy ébren voltál akkor csak az az egy kérdésem lenne hogy történt veled valami megrázó dolog az elmúlt időben? Mert miután dédnagypapám meghalt nagyim is látott ilyen dolgokat a stressz és az ideg miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!