Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen erősek az angyalok?

Milyen erősek az angyalok?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy mire képesek mit tudnak velünk emberekkel tenni? Itt nem jó dolgokra gondolok.

Meg ugye a jó és rossz angyalok habórúznak/háborúztak azt hogy kell elképzelni? Mert ugye ők nem úgy néznek ki ahogy ábrázolják őket hanem testetlen lények(ha jól tudom) szóval a leszúrjuk egymást dolog nem nagyon működhet.

Meg úgy összességében milyen erejük van mire képesek? Remélem érthetően írtam :D

Jön a tavaszi szünet aztán elkezdek egy fantasy történetét írni és szeretném hogy minél "valósághűbb legyen" amennyire egy ilyen sztoriját lehetséges persze :D

2018. márc. 23. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:
32%

Minden angyalnak van egy saját pengéje. Az angyalokat csak ilyennel lehet megölni. Egyébként képesek ,,teleportálni". Az embereket irányítani is tudják vagy olvasni a gondolatukban, de nem szeretik ezt tenni. Láthatatlanná tudnak válni számukra. Meg tudják érinteni a leküket, ami nagyon fáj az embereknek, de így meg tudják mondani, milyen az a lélek.

Dióhéjban ennyi, Odaát c. sorozat 4. évadtól kezdve nagyon informatív ;)

2018. márc. 23. 19:38
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Olyan erősek, mint a fogaid egy box meccsen
2018. márc. 23. 20:23
 3/3 anonim válasza:
Fizikailag nem nagyon erősek de intelligensek.
2018. márc. 24. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!