Szerintetek vannak Földre szállt angyalok?
Figyelt kérdés
Szerintem igen!#Ég #segítőink
2017. okt. 3. 14:24
1/27 anonim válasza:
Igen, vannak. Az iskolában, a kórházban lehet velük találkozni.
3/27 anonim válasza:
Igen vannak! Én már találkoztam eggyel! Most nem viccből mondom! Tényleg! A földre szállt angyalok segítenek nekünk emberi alakot öltve. ♥
4/27 Isten ajándéka válasza:
Sokan nem hisznek benne és egy csomó hülyeséget írnak, de ne foglalkozz velük, ugyanis léteznek földre szállt angyalok!!!
5/27 anonim válasza:
Én is hiszek bennük! Emberi alakot öltenek és a földre szállnak, hogy segítsenek. Ott lehet velük találkozni, ahova tanulni vagy gyógyulni járunk! ☺
6/27 A kérdező kommentje:
Na ti, akik eddig írtatok, azok mind hiszek benne! Az jó! :)
2017. okt. 3. 14:36
7/27 anonim válasza:
Hát igen! :) Nekem van egy angyalos könyvem és abban van bizonyíték, hogy igenis léteznek angyalok, meg őrangyalok és földre szállt angyalok is!
8/27 Isten ajándéka válasza:
Hát pedig igenis léteznek angyalok! Aki nem hisz benne, az magát csapja be!!! :P
9/27 A kérdező kommentje:
Isten ajándéka! Ez igaz! :D
2017. okt. 3. 14:41
10/27 anonim válasza:
Én is hiszek benne. Nem egyszer segítettek már rajtam. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!