Hogy lehet arról 1,5-2 oldalnyi fogalmazást írni hogy, , Léteznek-e angyalok''? (többi lent)
A vallástanárom (aki pap is) azt a házit hagyta fel 2. órán hogy írjunk fogalmazást az angyalok létezéséről (persze azt szeretné hogy arról írjunk hogy léteznek). Az angyalokkal, meg tulajdonképp a vallással nekem az a bajom hogy minél többet hallok, olvasok róla annál kevésbé hiszek benne. Az 1-8-sa vallás tanárom szövege még elég hihető volt (főleg mikor az egyik osztálykiránduláson a tábortűznél elkezdtünk az ilyen dolgokról beszélgetni, és láttam hogy ő modern gondolkodásmóddal hogy hisz, engem is elgondolkodtatott). De most 9.-ben van ez a pap akin tényleg látom hogy egy bevett szöveget mond nekünk (Bibliai idézetekkel teletűzdelve) és elvárja hogy azt mondjuk hogy hisszük amit mond. Múlt órán is a miatt ahogy beszélt csak még jobban nem hiszek az angyalokban (eddig sem mondhatni hogy nagyon hittem bennük). A problémám meg az hogy most felhagyta ezt a feladatot. Eddig ennyire jutottam:
Akadnak, akik bizonyítottnak vélik az angyalok létezését, mások szerint csak egy szerethető mese, megint mások határozottan elutasítják a gondolatot, mely szerint minden ember útját angyalok kísérik. Elutasítás ide vagy oda, számtalan olyan történet kerül napvilágra, amikor valaki halálos veszélyből menekült meg angyala segítségével.
Nem szeretnék semmi konkrétat beleírni (pl. angyalok igenis léteznek/nem léteznek). (a saját véleményem a vallásról elég köztes (meg kicsit egyedi is) és nem tudom a mostani szókincsemmel leírni), de valahogy tovább kel írni, de ötletem sincs hogy hogyan. Szerintem kellene bele valami Bibliai idézet is.
1) Szerintem a fenti kérdésedet egy az egyben leírhatod, még pár mondatot kerítesz hozzá és megvan a másfél oldal. :) Egy szava nem lehet a tanárodnak ha a véleményedre kíváncsi, ennél jobban le se írhatnád hogy mit gondolsz.
2) Ha meg azt szeretné csak olvasni hogy az angyalok léteznek akkor írd le másfél oldalon keresztül hogy:
Az angyalok léteznek. Az angyalok léteznek. Az angyalok léteznek. Az angyalok léteznek. Az angyalok léteznek. Az angyalok léteznek. Az angyalok léteznek. Az angyalok léteznek. Az angyalok léteznek. Az angyalok léteznek.
Esetleg valahol a vége felé írd bele hogy "Áh, valójában nem léteznek a többi csak süket duma".
3) Vagy vegyél pl. innen ötleteket hogy mit írhatnál az angyalokról:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!