Angyalok léteznek? Tapasztalatok érdekelnének, hogy akik hozzájuk imádkoznak mennyire segitenek
Az imádságban foglaltak beteljesítése erősen függ az imádság tartalmától.
Hiába imádkozol olyasmiért, ami a természet, vagy az etika törvényeinek ellentmond.
Én hiszek bennük, hogy léteznek, és nekem nagyon sokat segítettek már eddig, legalábbis nekik tulajdonítok dolgokat, amit szinte csoda számba mentek az életemben. Nem kifejeztten imádkozni szoktam hozzájuk, hanem meditáció során hívom be őket, vagy csak simán beszélek hozzájuk. De rengeteg könyv és netes oldal található ebben a témában.
Ha ezós oldalról közelítjük meg az angyal témát, az nem kifejezetten olyan, mint a keresztény vallásban.
Ha érdekel a dolog próbáld ki, vesztenivaló nincs.
Nem akarok szőrszálhasogató lenni, de az angyalokat kérni, Istent imádni kell.
Már aki hisz bennük.
Őrangyalok és egyébek is.
Értelmetlen "imádkozni" az imádkozás minden formája ésszerűtlen. Kérhetsz, és 1 oldalúan kommunikálhatsz ha átlag ember vagy.
Rengeteget segítenek, de ez angyal típusának függvénye is.
Esetek nagy részénél nincs összefüggés, segítség adásuk és feléjük irányuló kérések közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!