Ő egy angyal akit azért küldtek hogy jobbá tegye mások életét?
Egy osztálytársamról lenne szó.
Mindenkivel kedves, bármilyen bunkók is vele, soha egy rossz szót nem tesz senkire, pozitív, és mosolygós, mindenkinek segít.
Odamegy a kiközősítettekhez, segít az alsósoknak a háziban.
A multkor rávett minket a metróállomáson, hogy egy gitározó bácsival énekeljünk, és adakozzunk, és nagyon jó érzés volt.
Ő egy angyal akit azért küldtek hogy jobbá tegye mások életét?
"9es nem tulzás ez egy kicsit?"
Nem tudom... talán egy kicsit. De ő tényleg egy angyal, a halál angyala. :D
9 ez ritka, amit írsz -és hozzá tartozik, hogy általában rengeteget gépezik és attól lesz aberrált
*
igen, kérdező, nagy empátiával rendelkezik, nagy morális beleérző képességgel, ezért segítő - "angyal"
Ismerek ilyeneket én is - nagyszerű emberek ők.
Fel tudnak nőni az őrangyalukhoz - ennek a neve "géniusz" - tehát az "Őrangyal" az ember potenciális lehetősége, amihez felnőhet - akkor lesz géniusz (zseni)
Erről a régiek még tudtak - csak feledésbe merült.
"9 ez ritka, amit írsz -és hozzá tartozik, hogy általában rengeteget gépezik és attól lesz aberrált"
Ritka, mint a szürke holló, mellesleg csak azt írtam le, amit "szerintem" az ötös akart mondani a kérdezőnek vagy célozgatni próbált. Nem gépezik az összes, azok általában pisztollyal szoktak tombolni. Egyébként pedig nem is olyan ritka, ha országszerte nézzük. Talán csak annyi különbséggel, hogy a többségük simán csak öngyilkos lesz, miután nem tudott megfelelni a közösségnek.
"Ismerek ilyeneket én is - nagyszerű emberek ők."
Én is ismerek ilyet. Ő mondjuk nagyon idegesítő folyton belekellemetlenkedik mások dolgába, hogy elismerést kapjon.
"Fel tudnak nőni az őrangyalukhoz - ennek a neve "géniusz" - tehát az "Őrangyal" az ember potenciális lehetősége, amihez felnőhet - akkor lesz géniusz (zseni)
Erről a régiek még tudtak - csak feledésbe merült."
Számomra már az is hülyén hangzik vagy betegesen, hogy valamiféle őrangyalokhoz hasonlítgatják az ilyeneket. A géniusz meg tudtommal zsenikre utal nem azokra, akik mindenkinek benyalnak és olyanok, mint a éhes kiskutyák, folyton körülötted csóválják a farkukat. Nőknél aranyos, viszont férfiak részéről... fogalmazzunk úgy, hogy "számomra" undorító, túlcukrozott kávé. Cukorbeteg leszek, ha csak rájuk nézek.
Szerintem mi nem ugyanolyan lelki alkatemberekről beszélünk 13-as!
A genius - génius etimológiailag innen jött. Az angyal az ember lehetősége, hogy fölnőjön hozzá (nem én találtam ez ki) Tudatállapotokról van szó - ez le is eshet egy alacsony szintre - pl egy saját mocskában fekvő káromkodó részeg nem a normális emberi tudatállapot szinten van - de fel is lehet emelkedni a hétköznapinál magasabbra.
A tudatállapotok hierarchikusak.
Sok értelmes válasz, újfent...
Nem, nem angyal, angyalok ugyanis nem születnek le a földre emberi testbe.
Egyszerűen csak egy (viszonylag) magasan fejlett lélek, aki rájött arra, hogy a legnagyobb és legfontosabb dolog, amit egy földi életben véghez lehet vinni, az az, ha elfogadjuk és segítjük az embertársainkat.
Ahogy a kereszténység is tanítja.
- Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
- Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel.
- Ne tegyél olyat másokkal, amit nem akarod, hogy veled tegyenek.
17-es jól írja.
Azonban nagyon vigyáznia kell, mert a itthoni népség előszeretettel szereti kihasználni a valóban jószándékú embereket. Szóval csak módjával, vigyázva a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!