Szerintettek ez a film tényleg igaz lehet?
Ez a film valos történeten alapszik aki még nem látta anak ide írok egy linket ahol igyen meg lehet nézni a filmet légyszives nézétek meg ez a film halál komolyan igaz történeten alapszik a film 2009-es 2006-ban történt dolgokat mesél el .
film címe: paranormal activity
Film link: [link]
AHA!!! Igaz történet főleg hogy készül a Paranormal Activity 2! akkor biztos igaz történet:D
Idézek 2. rész híréből!
-A moziban 2004-be A titkos ajtóval bemutatkozó Williams, Oren Peli, az ELSŐ RÉSZ KÉSZÍTŐJE szerint, nem fog csalódást okozni a rajongóknak, hiszen kifejezetten MEGLEPŐ DOLGOKKAL FOG ELŐÁLLNI A TÖRTÉNETBEN!!!!!!!!!!!!!!!!
---->vagyis ezt a paranormal activity egy ember találja ki<------
-A Paranormal Activity 2, a FŰRÉSZ 7 VETÉLYTÁRSAKÉNT október 22-én fog bemutatkozni Amerikában!
Ha igaz történet lenne a film akkor nem egy kitalált történetű film (Fűrész 7) lenne a VETÉLYTÁRSA!!!!!(szerintem)
Ez csak egy kitalált film nem valós!!!!
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 10:09
megint a második 2.rész híréből idéznék!
"még a szereposztás sem történt meg."
és a most is meg fognak halni (igazából) a 2két főszereplők :D bolond az a színész aki erre jelentkezik!
hogy 3 befejezése van!!!!
akkor mégis hogy lenne igaz :D
vagy a való életbe 2006-ban 3 befejezés volt XD
11:42 vok.
Miért nem tudod elhinni h ez nem igaz????Valaki kitalálta!!!
De légyszíves ne itt tedd fel majd azt a kérdést h a paranormal activity 2 az igaz-e!
ami a kérdésnél kint van link már nem jó ezért egy másikat raktam ki ami jó !!!
itt igyen meg lehet nézni a filmet.
ezek a veszekedések xD
én minden ilyenben hiszek de nemtom!
na bye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!