Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintettek ez a film tényleg...

Szerintettek ez a film tényleg igaz lehet?

Figyelt kérdés

Ez a film valos történeten alapszik aki még nem látta anak ide írok egy linket ahol igyen meg lehet nézni a filmet légyszives nézétek meg ez a film halál komolyan igaz történeten alapszik a film 2009-es 2006-ban történt dolgokat mesél el .

film címe: paranormal activity

Film link: [link]

2010. jún. 13. 08:36
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:

AHA!!! Igaz történet főleg hogy készül a Paranormal Activity 2! akkor biztos igaz történet:D

Idézek 2. rész híréből!

-A moziban 2004-be A titkos ajtóval bemutatkozó Williams, Oren Peli, az ELSŐ RÉSZ KÉSZÍTŐJE szerint, nem fog csalódást okozni a rajongóknak, hiszen kifejezetten MEGLEPŐ DOLGOKKAL FOG ELŐÁLLNI A TÖRTÉNETBEN!!!!!!!!!!!!!!!!

---->vagyis ezt a paranormal activity egy ember találja ki<------

-A Paranormal Activity 2, a FŰRÉSZ 7 VETÉLYTÁRSAKÉNT október 22-én fog bemutatkozni Amerikában!

Ha igaz történet lenne a film akkor nem egy kitalált történetű film (Fűrész 7) lenne a VETÉLYTÁRSA!!!!!(szerintem)

Ez csak egy kitalált film nem valós!!!!

2010. jún. 15. 13:38
 52/68 anonim ***** válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 10:09

megint a második 2.rész híréből idéznék!

"még a szereposztás sem történt meg."

és a most is meg fognak halni (igazából) a 2két főszereplők :D bolond az a színész aki erre jelentkezik!

2010. jún. 15. 13:47
 53/68 anonim ***** válasza:

hogy 3 befejezése van!!!!

akkor mégis hogy lenne igaz :D

vagy a való életbe 2006-ban 3 befejezés volt XD

2010. jún. 15. 13:55
 54/68 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat én mostmárt utána járok ennek és meg nézem hogy tényleg igaz történet-e ez a film valamit keresek róla.
2010. jún. 15. 15:06
 55/68 anonim ***** válasza:

11:42 vok.

Miért nem tudod elhinni h ez nem igaz????Valaki kitalálta!!!

De légyszíves ne itt tedd fel majd azt a kérdést h a paranormal activity 2 az igaz-e!

2010. jún. 15. 18:19
 56/68 anonim ***** válasza:
honnan tudjátok hogy nem igaz a rendező sem tudta hogy igaz volt mert nem hitt a szemének muszály volt ezt mondania mert ha az emberek megtudták volna hogy ez igaz mindenki aki látta ezt megijedt volna tőle és sok beteg ember lett volna belőle különben igaz történeten alapszik
2010. jún. 16. 15:08
 57/68 anonim ***** válasza:
Jó,de akkor megmutatod h hol olvastad?????
2010. jún. 16. 19:45
 58/68 anonim ***** válasza:
15:08 amíg a muszáj szót ly-vel írod addig akkor is szarni fognak a véleményedre ha igazad lenne, de tudod most még orbitális nagy baromságot is mondtál.
2010. jún. 17. 14:39
 59/68 A kérdező kommentje:

ami a kérdésnél kint van link már nem jó ezért egy másikat raktam ki ami jó !!!

[link]

itt igyen meg lehet nézni a filmet.

2010. jún. 18. 17:21
 60/68 anonim válasza:

ezek a veszekedések xD

én minden ilyenben hiszek de nemtom!

na bye

2010. júl. 9. 11:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!