Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintettek ez a film tényleg...

Szerintettek ez a film tényleg igaz lehet?

Figyelt kérdés

Ez a film valos történeten alapszik aki még nem látta anak ide írok egy linket ahol igyen meg lehet nézni a filmet légyszives nézétek meg ez a film halál komolyan igaz történeten alapszik a film 2009-es 2006-ban történt dolgokat mesél el .

film címe: paranormal activity

Film link: [link]

2010. jún. 13. 08:36
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 BlackSword ***** válasza:
Minden filmnek lehet valós alapja... Br bebizonyított tény, hogy az emberek hisznek a csodákban... Nézz egy-két összeesküvést... Ez a műsor címe, de nem tudom melyík tudományos csatornán adják... Néha az emberek azt sem hiszik/látják/veszik komolyan ami az orruk előtt történik... Csak az ember azt fogadja el valóságosnak ami illik ahhoz amit abszurd egoizmusából/butaságából hinni akar... És még akkor sem hiszi el az igazságot, ha megdönthetetlen bizonítékot tolnak az orra alá... Akkor képes összeesküvésekre gyanakodni... Gondolom az a valóságalapja, hogy két ember megmagyarázhatatlanul meghalt, és könnyebb hinni a féligazságokban és a kitalált hülyeségekben, mint a valóságban...
2010. jún. 13. 10:42
 12/68 anonim ***** válasza:

mióta van az igaz történetnek több befejezése???

ennek a filmnek 2 befejezést csináltak (valahol olyat olvastam h 3-t is) és egy tesztvetítésen döntötték el hogy melyik menjen a mozikban... és a film valóban 2007es...

2010. jún. 13. 10:54
 13/68 anonim válasza:
Attól, hogy valaki a film elejére, vagy akár végére odaírja, hogy "Igaz történet alapján" vagy hasonlók, attól még nem lesz egy film valóságos. Csak marketing fogás, ha idősebb leszel, majd rájössz.
2010. jún. 13. 11:02
 14/68 A kérdező kommentje:

ne vicceljetek már ez a film 2006-történetet mond el nem 2007-eset ha téleg igazat montok bizonyitcsátok már be :DDD

de most komolyan mondom . valami linket küldjetek , én meg néztem a filmet és 2006 ban játcodik!!!!!!!!!!

2010. jún. 13. 11:15
 15/68 anonim ***** válasza:
23%

Én már láttam de ez kitaláció.Itt van egy interjú:

http://www.youtube.com/watch?v=Y_9jOZkOhhQ

2010. jún. 13. 11:42
 16/68 anonim ***** válasza:
Am azért mondták h köszönjük a szüleiknek h nyilvánosságra hozhatjuk mert h jobban átéljük.És amikor lehúzzák az ágyról a csajt az azért van mert valaki kék ruhában van teljesen és a kéket valahogy kivonják vagy mi,pontosan nem tudom.
2010. jún. 13. 11:47
 17/68 anonim válasza:

A film kitaláció, csak úgy állítják be film elején mintha igaz lenne. Hogy nagyobb legyen a hatás, meg hogy te is elhidd hogy ez igazából megtörténhet.

De amúgy megrendezett horror film.

2010. jún. 13. 14:19
 18/68 A kérdező kommentje:

Én tudom hogy ez a film nem igazi hanem rendes haliwodi film

csak igaz történetet dolgoz fel

és a kérdésem volt rossz sajnos szerintettek ez tényleg meg történt 2006-ban ami err a filmre épült rá?

2010. jún. 13. 15:26
 19/68 anonim ***** válasza:
nagyon gagyi én is láttam vesztemre..ilyen home videot bárki tud csinálni..
2010. jún. 13. 16:04
 20/68 A kérdező kommentje:
de nem a video átlaga a lényeg :DD hanem az hogy ez tényleg igaz történeten alapszik vagy sem ?
2010. jún. 13. 16:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!