Szerintettek ez a film tényleg igaz lehet?
Ez a film valos történeten alapszik aki még nem látta anak ide írok egy linket ahol igyen meg lehet nézni a filmet légyszives nézétek meg ez a film halál komolyan igaz történeten alapszik a film 2009-es 2006-ban történt dolgokat mesél el .
film címe: paranormal activity
Film link: [link]
mióta van az igaz történetnek több befejezése???
ennek a filmnek 2 befejezést csináltak (valahol olyat olvastam h 3-t is) és egy tesztvetítésen döntötték el hogy melyik menjen a mozikban... és a film valóban 2007es...
ne vicceljetek már ez a film 2006-történetet mond el nem 2007-eset ha téleg igazat montok bizonyitcsátok már be :DDD
de most komolyan mondom . valami linket küldjetek , én meg néztem a filmet és 2006 ban játcodik!!!!!!!!!!
Én már láttam de ez kitaláció.Itt van egy interjú:
A film kitaláció, csak úgy állítják be film elején mintha igaz lenne. Hogy nagyobb legyen a hatás, meg hogy te is elhidd hogy ez igazából megtörténhet.
De amúgy megrendezett horror film.
Én tudom hogy ez a film nem igazi hanem rendes haliwodi film
csak igaz történetet dolgoz fel
és a kérdésem volt rossz sajnos szerintettek ez tényleg meg történt 2006-ban ami err a filmre épült rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!