Szerintettek ez a film tényleg igaz lehet?
Ez a film valos történeten alapszik aki még nem látta anak ide írok egy linket ahol igyen meg lehet nézni a filmet légyszives nézétek meg ez a film halál komolyan igaz történeten alapszik a film 2009-es 2006-ban történt dolgokat mesél el .
film címe: paranormal activity
Film link: [link]
hogy lenne már igaz? kamu az egész... nézz utána h 2007es a film. szellemek meg démonok meg nem léteznek.
te pedig inkább a helyesírást tanuld... nagyon rádférne egy nyelvtankönyv...
ugyonak mondanám köszönöm a válaszát mert legalább egy értelmes választ adot
egyébként előbb fére írtam az egyik válaszom ott a második 2006- 2007-nek akartam írni csak gyorsan írok és nem figyelek oda a írásra.
Meg néztem a filmet és hát ha kell be bizonyítom hogy a film 2006 ban történt dolgokat mesél el :D
azért mondják hogy 2007-es mert volt akkoriban még egy ilyen film aminek ez volt a címe de ez a film 2006-ban történt dolgokat mesél el a kamera is mutatja a filmben hogy 2006 járjatok utána.
Most találtam és sokan mondják hogy igaz :DD
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..
ez a film egy nagy sz@r ... semmi értelme..
azt mesélte osztálytársam h a 20 éves emberek kimentek a moziból stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!