Ez a film valos történeten alapszik aki még nem látta anak ide írok egy linket ahol igyen meg lehet nézni a filmet légyszives nézétek meg ez a film halál komolyan igaz történeten alapszik a film 2009-es 2006-ban történt dolgokat mesél el .
:DD jovan enyit értek van valoság alapja szerintem szoval lehet hogy téleg valos történetet mond el :DDD
2010. jún. 13. 21:59
32/68 A kérdező kommentje:
szerintem a 20-éves enberek azért mentek ki a mozibol mert be sz@rtak a félelemtöl :D azta kurv@ szerintem nem azért mentek ki mert unalmas volt hanem azért mert féltek attol amit láttak.
2010. jún. 13. 22:00
33/68 anonim válasza:
mégis hány éves vagy te irdatalanmód idióta? az ilyeneken gazdagszik meg a demagóg politika és egyre többen vannak, amerika már eljutott erre a szintre az elbutulásban, hála annak a mérhetetlen fogyasztói társadalomnak, éspont az lyenek miatt írják rá ezeket a filmekre, hogy ellehessen adni és dicsérd/csodáld/féld/híreszteld.
2010. jún. 13. 23:05
34/68 A kérdező kommentje:
Jovan :D csicska gyerek ki nem sz@rja le az amerikaiakat nem ez volt a kérdésem , na mindegy fa fejü.
2010. jún. 14. 07:43
35/68 anonim válasza:
Amikor láttam a kérdés címét valamiért egyből ez a film ugrott be :) Szerintem nem igaz. Ez is csak figyelem felkeltésként szolgál, hogy elhitessék a nézőkkel, hogy van ilyen a valóságban is. Az ember agya egyből bepörög a film után, és többnyire az az első reakció, hogy ez velem is megtörténhetne... Könyörgök :D Attól hogy egy sima mezei kamerával lett felvéve, máris azt jelenti hogy nem volt stáb? Ezek mögött is komoly rendezés lehetett. A film végén ami még dob egy kicsit, hogy odaírták angol szöveggel hogy köszönjük a rendőrségnek blablabla, Kate honlétéről nem tudni semmit... Aha :) Na most, ez a film a naív embereknek való :D Őkj simán elhiszik.Én is az vagyok, és nem láttam még a filmet, azért gondolkozom józanon. Napok óta piszkálja a fantáziámat, és megnézném. Ez azért van mert az emberek szeretnek félni.
2010. jún. 14. 11:00
36/68 anonim válasza:
7:43 leszarom az irrelevanciádat a kérsésben ha egyszer az egész egy valótlan hipotézisen alapul te kis hulladék.
2010. jún. 14. 12:23
37/68 anonim válasza:
11:42 vagyok.
Nem tudom h hol hallottad h igaz történet alapján van mert ha így lenne azt a film végén kiírták volna.És attól még h valaki azt mondja h szerinte igaz az nem jelenti h igaz.De biztos h nem igaz,és mivel szerintem olyan 13-14 vagy kb. h ennyire azt akarod h igaz legyen és ha ennyit foglalkozol vele az lesz h rettegni fogsz h megszáll egy démon.
2010. jún. 14. 12:49
38/68 A kérdező kommentje:
a film végén ki derült hogy igaz legalábbis abbol hogy enek a két személynek a nevének az emlékére készítették. és a rendőrség belegyezésével adták ki a filmet.
2010. jún. 14. 14:25
39/68 anonim válasza:
A felvetelek nem igaziak, szineszek jatszanak rajtuk.. Marpedig ha twnyleg rendorsegi hozzajarulas kellett volna ahhoz, h kiadjak, akk a felveteleknek valosnak kellett vna lenniuk, de nem azok.
Az amityville-i horrorra is azt irtak, h valos tortenet, aztan k.vara nem az
2010. jún. 14. 15:01
40/68 anonim válasza:
De nem érted h azért mondták azt h a FELVÉTELEKET köszöni a rendező a családjának és rendőrségnek.És mivel a felvételek megvannak rendezve ezért nem igazi.És amúgy szerinted melyik szülő engedné meg h a gyerekéről készült videót amin meghal filmet csináljanak?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!