Kinek milyen természetfeletti élménye volt?
Élményem.
A nagymamám halála előtt azt mondta, hogy most hazamegy, főz egy kávét, átöltözik, és elmegy az egyi barátnőjéhez.
( Icus néni )
Meglaht.
1 percel később szól a telefon a rendőrségről, hogy megy a mama házánál a riasztó, 4-es zóna konyha, és a 3-as zóna hálószoba.
Kiment a rendőr, és mi is, semmit nem találtunk.
rendszerhiba nem lehetett, mert olyan nincs hogy egyszerre 2 érzékelő megy tönkre.
Ráadásul kisállattűrő, úgyhogy tévesen nem jelezhetett be.
és azóta sem, és előtte sem.
Velem volt 1 megmagyarazhattatlan elmenyem eddig seknise hitte el de nem varom el,mert nekem majdnem soha nem hisznek :S (pedig nem szoktam hazudni de ez van)
Na szoval: Mikor meg csak 10-11 eves lehettem eelmentunk 1 hetre a hegyekbe.Nagyon klaz volt tulevelu erdok,allatok,tabortuz meg minden .1 nap elmentem ,h keresek faagakat a tabortuzhoz. Nem eshetet bajom mert 1 uton mentem.(persze nem lebetonozott hanem,csak 1 sima uton az erdoben)
Egyszer csak hallok valami furcsat,mintha kozeledne 1 vadallat(medve ,vaddiszno).
De nem az volt.
1 farkas volt de olyant meg nem lattam ,igy nezett ki:szurke volt a hatan 1 szeles feher csik ,de most jon a furcsasag ,h a fejen agakbol osszekotott karonafeleseg volt,meg apro kis viragok benne.
Ezutan megijedtem es vissza lepkedtem .
Mikor kijott az utra ram nezett,es utana vissza ment az erdobe.
Tudom senki se hisz bennem de en ezt lattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!