Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kinek milyen természetfeletti...

Kinek milyen természetfeletti élménye volt?

Figyelt kérdés
Mondjátok el milyen természet feletti élményeket éltetek át és lehetőleg az irjon akivel ilyenek megtörténtek és betud róla számolni részletesen! Köszönöm! (ja és kritikákat lécci ne.. köszi!)
2010. jún. 10. 16:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Élményem.

A nagymamám halála előtt azt mondta, hogy most hazamegy, főz egy kávét, átöltözik, és elmegy az egyi barátnőjéhez.

( Icus néni )

Meglaht.

1 percel később szól a telefon a rendőrségről, hogy megy a mama házánál a riasztó, 4-es zóna konyha, és a 3-as zóna hálószoba.

Kiment a rendőr, és mi is, semmit nem találtunk.

rendszerhiba nem lehetett, mert olyan nincs hogy egyszerre 2 érzékelő megy tönkre.

Ráadásul kisállattűrő, úgyhogy tévesen nem jelezhetett be.

és azóta sem, és előtte sem.

2010. jún. 11. 16:34
 22/29 anonim válasza:
Szia! 13:11-es vagyok. Bocs, hogy ilyet írok ide, de szólni szeretnék, hogy írtam neked email-t, remélem, jó címre írtam.
2010. jún. 11. 18:31
 23/29 anonim ***** válasza:
37%
Nálunk a hűtőből rendszeresen tűntek el kaják. Még akkor is, amikor senki nem volt otthon. Először azt hittük, hogy valaki beszökik a háza és felzabálja a hűtőnket. Erre egyik este láttam, hogy a két éve ott lévő joghurt épp a szaláminkat zabálja. Amikor meglátott elfutott valahova, ki a hűtőből, azóta sem találjuk. Néha még rémálmaim is vannak miatta :S
2010. jún. 12. 21:10
 24/29 anonim ***** válasza:
21:10 Ez tényleg komoly? Mert ha igen, akkor nagyon durva. xD
2010. jún. 12. 23:09
 25/29 A kérdező kommentje:
a 2 éves joghurt? szerintem radioaktív fertőzött ;) xD
2010. jún. 13. 12:25
 26/29 anonim ***** válasza:
Én erre csak azt mondanám hogy NEM VOLT NEM IS SZERETNÉM
2010. jún. 22. 16:25
 27/29 anonim ***** válasza:

Velem volt 1 megmagyarazhattatlan elmenyem eddig seknise hitte el de nem varom el,mert nekem majdnem soha nem hisznek :S (pedig nem szoktam hazudni de ez van)

Na szoval: Mikor meg csak 10-11 eves lehettem eelmentunk 1 hetre a hegyekbe.Nagyon klaz volt tulevelu erdok,allatok,tabortuz meg minden .1 nap elmentem ,h keresek faagakat a tabortuzhoz. Nem eshetet bajom mert 1 uton mentem.(persze nem lebetonozott hanem,csak 1 sima uton az erdoben)

Egyszer csak hallok valami furcsat,mintha kozeledne 1 vadallat(medve ,vaddiszno).

De nem az volt.

1 farkas volt de olyant meg nem lattam ,igy nezett ki:szurke volt a hatan 1 szeles feher csik ,de most jon a furcsasag ,h a fejen agakbol osszekotott karonafeleseg volt,meg apro kis viragok benne.

Ezutan megijedtem es vissza lepkedtem .

Mikor kijott az utra ram nezett,es utana vissza ment az erdobe.

Tudom senki se hisz bennem de en ezt lattam.

2010. júl. 4. 13:08
 28/29 anonim ***** válasza:
nálam egy volt:redbullra két feles vodka,hát olyan sárkányt láttam...
2010. júl. 7. 19:53
 29/29 anonim válasza:
Nem akarok kukacoskodni de olyan hogy természetfeletti nem létezik, mivel minden ami történik az a természetben történik.
2011. febr. 10. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!