Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kinek milyen természetfeletti...

Kinek milyen természetfeletti élménye volt?

Figyelt kérdés
Mondjátok el milyen természet feletti élményeket éltetek át és lehetőleg az irjon akivel ilyenek megtörténtek és betud róla számolni részletesen! Köszönöm! (ja és kritikákat lécci ne.. köszi!)
2010. jún. 10. 16:53
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
jolvan de valami ijesztőt...:/
2010. jún. 10. 17:50
 12/29 A kérdező kommentje:
h én kérdezek baromságokat engem érdekelnek ezek a dolgok és megkértem az embereket csak az irjon ide akit érdekel a dolog vagy tapasztalta NEM KELL HÜLYESÉGEKBE BELE MENNI!!! (understand?)
2010. jún. 10. 17:51
 13/29 anonim ***** válasza:
89%
Ma éppen ültem a fotelban és rajzoltam, és felnéztem a rajzomról, és láttam két fekete zoknis(fehér volt a mancsa) kutyalábat négyet lépni és eltűntek.
2010. jún. 10. 18:01
 14/29 anonim ***** válasza:
47%
Pontosan,nem fogok hüjeségekbe belemenni,ha érted egyáltalán és még nem vesztetted el a józan ítélőképességed:)
2010. jún. 10. 18:07
 15/29 anonim ***** válasza:
78%

Egyszer ijedten mentem haza 11 körül mert amerre csak néztem Zombik szellemek meg boszorkányok voltak és ehez hasonló ijesztő dolgok körös körül.

Basszus, az volt életem első Haloween-ja Amerikában.

2010. jún. 10. 18:09
 16/29 A kérdező kommentje:
pff ne szórakozzatok és kom csak olyan irjon aki kom átélt ilyeneket és irjátok oda h komoly az esemény 2. kérek mindenkit ne szórakozzatok a túlvilággal mert megfog egyszer viccelni és nem nevetni fogsz azon hanem....
2010. jún. 10. 18:17
 17/29 anonim ***** válasza:
80%
18:01-es vagyok, és komoly, de lehet h cyak hallucináltam, bár nem iszom,és nem drogozom. 16/L
2010. jún. 10. 18:43
 18/29 anonim válasza:
100%

Szia!

Két nagyon ijesztő dolog történt velem, több kevésbé ijesztő.

1.: egyedül voltam, felébredtem hajnalban, kinyitottam a szemem, és nem tudtam mozogni, se megmozdulni, és a mellkasomon fájdalmat kezdtem érezni. Azt hallucináltam, hogy a tesóm a szobában van, és tanul és ég a lámpa. Tudni kell, hogy a tesóm ekkor egy másik városban volt. Ez a hallucinálás és a bénaság pár percig tarthatott, mikor vége lett, oldódott lassan a bénulásom is és lassan meg tudtam mozdulni.

Ezután felkeltem, kimentem inni meg a háziállatomra ránézni és visszafeküdtem aludni. De rögtön hallottam, hogy vki fürdik a fürdőszobában, és hogy folyik a víz. Nem mertem odamenni körülnézni, csak dermedten vártam, hogy mi lesz. Ezután lépéseket hallottam, a valami a szobám felé jött, már rettegtem, ekkor a küszöbön abbamaradt a lépkedés és pár másodperc után egy érdekes enrgiaféleséget éreztem, mintha vmi meg akarna szállni, vagy rámnehezkedne, kiáltani akartam segítségért, de csak szófoszlányok jöttek ki a torkomon, védekezésből ütni próbáltam, de nem tudtam megmozdulni se.Ez is pár percig tarthatott, aztán hirtelen vége lett a ,,támadásnak". A ,,támadás" alatt tehetetlenségemben Istenhez fordultam segítségért, magamban beszélve hozzá.

2.eset: éjszaka volt és egyedül voltam. Felébredtem, és megint nem tudtam megmozdulni, és megint fájdalmat éreztem a mellkasomon, ami az egész testemre kiterjedt. Hirtelen öt szellemszerű lényt láttam berepülni a szobába, füstszerűek voltak, volt vmi arcuk is. Köröztek párat, aztán eltüntek, és én megint meg tudtam mozdulni. Egyébként egy faasztal felett körözött az öt füstszerű vmi.

Nekem azt mondták, és én is úgy gondolom, hogy alvási paralízisem volt, bár az első esetet vitatom! Konkrétan az első eset 2.fele miatt vitatom, merthogy telefonon beszéltem is a tesómmal, reggel megvolt a szám a hívások között. A telefonálás után jött a ,,támadás"...

2010. jún. 11. 13:11
 19/29 anonim ***** válasza:
58%
45% ha most bármibe is kezdenék, akkor ha ingyen adnám is nemet mondanál, hogy fenntartsd az ellenállásod..Csak nem hazudsz magadnak....
2010. jún. 11. 15:30
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

"45% ha most bármibe is kezdenék, akkor ha ingyen adnám is nemet mondanál, hogy fenntartsd az ellenállásod..Csak nem hazudsz magadnak...."

Mi van?????????????

2010. jún. 11. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!