Kinek milyen természetfeletti élménye volt?
Figyelt kérdés
Mondjátok el milyen természet feletti élményeket éltetek át és lehetőleg az irjon akivel ilyenek megtörténtek és betud róla számolni részletesen! Köszönöm! (ja és kritikákat lécci ne.. köszi!)2010. jún. 10. 16:53
1/29 anonim válasza:
az hogy gondolkozom, tudok racionális döntéseket hozni, álmodtam szellemekkel, és tudok információt megosztani másokkal.
elég természetfeletti nem?
emberi fajon kívül semmi más nem képes mindezekre a földön, és fajunkra nézve nem megszokott ez a természetben, hogy nem a nyers erő, hanem az ész győzedelmeskedik.
2/29 anonim válasza:
Siklóernyővel átrepültem az erdő felett. Állat volt!
3/29 anonim válasza:
direkt kisbetűvel írtam a földet, mert az óceán mélységeit és a sztratoszférától (kintebb) távolabb levő dolgokat nemigazán ismerjük.
4/29 anonim válasza:
egyszer megittam Balatonon 9 sört és átteleportálódtam a szomszéd faluba reggelre.
5/29 anonim válasza:
Én embereket tudok befolyásolni. Nem kicsit....... Bármit eladtam nekik. Még azt is amit nem akartak megvenni.
6/29 anonim válasza:
74% próbálj meg nekem valamit eladni
7/29 anonim válasza:
egyszer este feküdtem az ágyban és egy női suttogó hang aztmondta hogy: szükségem van rád!
csak azután felijedtem és természetfeletti módon sikerült elválasztanom az álmom a valóságtól és utána tudtam hogy ezt csak álmodtam...nemsemmi mi?
8/29 A kérdező kommentje:
Kérlek csak az irjon ide aki nem baromságokat ir! köszi!
2010. jún. 10. 17:45
10/29 anonim válasza:
"Kérlek csak az irjon ide aki nem baromságokat ir! köszi!"
Pontosan azok a baromságok,amilyen válaszokat vársz.Természetfeletti dolgok.........pff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!