Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi az az őrangyal? Milyen...

Mi az az őrangyal? Milyen formában és mikor szokott megjelenni? Mit csinál?

Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 13:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ezt hogy érted,hogy nem segített még??? Azt te honnan tudod???? és mi a fenének írod mindenhova, hogy O.o ???

(am királyul elgondolkodtató kérdés)

2010. jún. 12. 22:59
 12/14 anonim ***** válasza:
A keresztségben az őrangyalod az, akit védőszentnek választasz, tehát a szentek közül valakinek felveszed a nevét. Nekem volt olyan tapasztalatom, hogy amikor bele akartam fulladni egy tóba, és semmi kapaszkodóm nem volt, valahonnan (ma sem tudom honnan) odasodort a víz egy gumimatracot. Úgy menekültem meg. Olyan is volt, hogy akárhogyan siettem, idegeskedtem, lekéstem egy fontos vonatomat. Később derült ki, hogy ki is siklott. Nekem úgy néz ki, hogy jó védőszentet választottak a keresztszüleim. Egyébként biztosan ösztönre is ható dologról van szó, mert az ember van néha úgy, hogy valamiért nem indul ez valahova, de nem tudja megmagyarázni, hogy miért, csak úgy érzi, nem kéne oda mennie. A nagypapám pár nappal azelőtt mielőtt meghalt a plafon felé mutogatva beszélgetett valakivel, pedig nem volt őrült ember. De csak akkor csinálta, ha nem tudta, hogy figyelem ezt az érdekes jelenséget. Lehet, hogy érte akkor jöttek az angyalok, hogy magukkal vigyék, és Ő még alkudozott velük egy keveset? Egyébként nem vagyok templomba járó ember, de nem zárkózom el mindentől, és amit magamon is tapasztalok, abban nincsenek kétségeim még akkor sem, ha nem találok rá magyarázatot.
2010. jún. 14. 09:51
 13/14 A kérdező kommentje:
22:59-nek: Mert tudom, hogy még nem segített, mert én mindig mindent elrontok. Ja és ha zavar ez a jel ( O.o ) akkor én meg kérdezhetném, hogy miért teszel fel kérdést a válaszba? O.o
2010. jún. 14. 21:16
 14/14 anonim válasza:
0%
az őrangyal egy nagy l ó f a s z s á g!
2010. jún. 16. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!