Az őrangyal helyileg is mindig velem van vagy valahonnan figyel és ha kell, intézkedik?
Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 20:58
1/10 anonim válasza:
Őrangyal nem létezik, csupán befektetett becsületes munka és matematikai statisztika!
2/10 anonim válasza:
Hát a választ nem tudom pontosan, de őrangyalok igenis léteznek, gondolj csak arra, hogy mindig minden nehéz dologból kikerülsz valahogy és ezekben mindig van valami jó is. Na nem vagyok egy jó magyarázó, de az első hozzászóló tipikus fekete-fehér igen-nem látásmódú, akárcsak apukám. Viszont az őrangyal is olyan dolog, hogy létezik, ha hiszed, mert nem látod. Isten is ilyen, nem megfogható, nem látható, hinni kell hogy van, de ez mindenkinek a saját dolga, hogy hiszi vagy sem. Én ennyit tudok hozzátenni.
3/10 Bretso válasza:
Hát, hogyne létezne. Szóval ha legközelebb öltözködsz vagy paráználkodsz arra gondolj, hogy most is figyel, brrr... belegondolni is rossz miket csinálhat közben.
4/10 anonim válasza:
Először is hinni kell benne!Létezik!Én úgy tudom,ha bajban vagy,megkérheted őt imával,hogy segitsen neked.Épp ma hallgattam Edit Fiore-től előadást,igaz ő halál utáni dolgokról beszélt,de ebben emlitette az őrangyallal való kapcsolatot.Nézz utána te is......ha nem találod,privátba elküldöm neked
5/10 anonim válasza:
a franc, az első kb. leírta azt, amit akartam (volna) :)
6/10 anonim válasza:
D: Mi az a "matematikai statisztika"?
7/10 anonim válasza:
Az őrangyal létezik. Csakhogy nem ment meg mindentől. Mert neki az a dolga, azon őrködik, hogy te megtanuld a feladataidat. A tanuláshoz szükséged van nehéz helyzetekre. Pl. ha részegen autóba ülsz, akkor nagy bajba kerülhetsz. Tehát az őrangyal nem véd meg, hanem inkább hozzásegít a balesethez, hogy tanuld meg belőle, hogy nem szabad alkoholt innod. Ez csak jelképes példa volt. De a lényege igaz.
Sok tanulnivalónk van, és ehhez sok tapasztalat kell.
8/10 anonim válasza:
Igen, az őrangyal legtöbbször ott van körülötted. Ha neincs ott, akkor hívni kell, és jön.
9/10 anonim válasza:
Bocsi h nem válaszolok de kérdeznék vmit.Hogy lehet hívni az őrangyalomat? mindenkinek van külön-külön?
10/10 A kérdező kommentje:
Gondolom, hogy mindenkinek van, és általában akkor hívom, ha valóban nagy szükség van rá, gondolatban elmondom, mit szeretnék, és valahogy tényleg jobbra fordulnak a dolgok...
2011. jún. 22. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!