nem próbáltam, de szerintem valami olyasmi baromság lehet mint Jesussal. tudod amikor sokáig kellett nézni egy fehér képet,aztán felnézni a plafonra. ez is olyasmi lehet.
2011. júl. 5. 21:48
2/24 anonim válasza:
ki nem próbálnám az biztos:D bár szerintem az ilyesmit az ember félelmében képzelheti be
2011. júl. 5. 21:55
3/24 anonim válasza:
A tükörben az az emberi arc fog megjelenni, amikor meghalsz. Óvva intelek, ezek sötét erők, amiktől hátat kell fordítani.Magad érdekében.Az élményt nem lehet "olcsón megúszni", nyoma marad, sosem törlődik ki az emberi elméből.
2011. júl. 5. 22:03
4/24 anonim válasza:
te ilyen szellemidéző vagy?
2011. júl. 5. 22:08
5/24 anonim válasza:
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:03
Ezt komolyan írtad vagy csak viccből?
Ez engem is érdekel. Honnan tudod, mi fog megjelenni a tükörben?
2011. júl. 5. 22:09
6/24 anonim válasza:
Aki írta nem lehetett az akadémia tagja!
Az írás kb. 12 éves gyerek írása, szinte olvashatatlan helyesírással.
Gondolod hinni kellene neki?
2011. júl. 5. 22:10
7/24 anonim válasza:
komolyan haver attól hogy más jól értékel a számomra lehetsz senki, meg az is lehet hogy jól tudsz kamuzni
2011. júl. 5. 22:12
8/24 anonim válasza:
Angol nyelvű oldalakon néztem utána, ott azt írják, hogy az, aki később a férjed/feleséged lesz.
2011. júl. 5. 22:12
9/24 anonim válasza:
Egyik előttem szólónak igaza van:
"Óvva intelek, ezek sötét erők, amiktől hátat kell fordítani.Magad érdekében.Az élményt nem lehet "olcsón megúszni", nyoma marad"
2011. júl. 5. 22:35
10/24 anonim válasza:
Semmi nem történik. Kipróbáltam,és csak a saját arcomat láttam. Igaz elég homályosan,mert a gyertya nem adott elég fényt. Hátra fordultam,de ott semmi nem volt.
Igaz,hogy én nem hiszek a démonokban és a szellemekben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!