Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi fog megjelenni a tükörben?

Mi fog megjelenni a tükörben?

Figyelt kérdés

[link]

Itt azt mondják meglepődök. Ha valaki próbálta mondja el legyen szíves. komoly válaszokat. Köszönöm!

2011. júl. 5. 21:38
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
hát erre énis kíváncsi vagyok, de nem merem megpróbálni. bár szerintem csak az lát valamit aki hisz benne
2011. júl. 5. 22:53
 12/24 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__agykontroll__1885384..

Nem jelenik meg szellem. Próbáltam is. Ez nem szellemidézés, csak megtalálhatod önmagad!

2011. júl. 5. 23:05
 13/24 anonim válasza:

Utolsó kommentet írom ebben a témában. Én sosem próbáltam,így nincs személyes tapasztalatom. Az információ onnan ered, hogy 19 éve dolgozom pszichés betegekkel,közülük nem kevesen kattantak rá mindenféle sötét oldalakra,"szövetséget kötve" különféle ezzel-azzal.Napi 8 órában hallgatom ezeknek az embereknek az életét, élményeit, volt köztük, aki hasonlóról számolt be, mint amit a kérdező kérdésként megfogalmazott.

Számomra 1 negatív élmény is elegendő ahhoz, hogy távol tartsam magam bármiféle homályos vagy kétes dolgoktól, és arra fektessek be figyelmet meg energiát, hogy a szépet és a jót lássam/keressem.

Nem tudom, mennyi idős a kérdező, lehet, hogy gyerek még, de számomra evidens, hogy az ilyen érdeklődési körtől meg kellene próbálni elvenni az emberek kedvét. Már amennyiben ez lehetséges.

2011. júl. 6. 09:40
 14/24 anonim ***** válasza:
szívesen kipróübálnám, mert ugy se történne semmi az égvilágon, de nem fogom a kezemet felvágni hogy pár vércseppet adjak.
2011. júl. 6. 10:35
 15/24 A kérdező kommentje:
Igen valószínűleg csak valami elmés baja lesz, úgyértve utána belegondol hogy ő "idézett" és megrémül és belezakkan ahogyan Mirjam Golda válaszában is. Nem akarom kipróbálni mert megfogadom az itt elhangzottakat. Köszönöm.
2011. júl. 6. 12:01
 16/24 anonim ***** válasza:
53%

A cikk írója még egy negyedikes helyesírását sem közelíti meg, ebből következtethetünk értelmi képességeire.

Sajnos a korára nem, mert az ezotéria-boszorkány-szellemhívők kortól függetlenül köztudottan hülyék.

2011. júl. 6. 13:12
 17/24 anonim ***** válasza:
ez hülyeség! én kipróbáltam, de csak a saját arcom láttam és amikor megfordultam a fal volt a hátam mögött.
2011. júl. 6. 17:05
 18/24 anonim válasza:
100%
Nálad semmi, viszont a gyerekeidnek megidézed pedomacit.
2011. júl. 6. 17:29
 19/24 anonim válasza:
Lehet ez olyasmi mint amit mi szoktunk csinálni. Sötétben kicsi fénynél nézzük egymás arcát és az szép lassan eltorzul, néha olyan félelmetessé, hogy már nem bírjuk. Lehet a tükörben is egy ilyen torzulás lesz az arcodon, csak elmúlik.
2011. júl. 8. 19:31
 20/24 Won ***** válasza:
Gyerünk, itt az éjfél!!!
2011. júl. 9. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!