Mi fog megjelenni a tükörben?
Itt azt mondják meglepődök. Ha valaki próbálta mondja el legyen szíves. komoly válaszokat. Köszönöm!
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__agykontroll__1885384..
Nem jelenik meg szellem. Próbáltam is. Ez nem szellemidézés, csak megtalálhatod önmagad!
Utolsó kommentet írom ebben a témában. Én sosem próbáltam,így nincs személyes tapasztalatom. Az információ onnan ered, hogy 19 éve dolgozom pszichés betegekkel,közülük nem kevesen kattantak rá mindenféle sötét oldalakra,"szövetséget kötve" különféle ezzel-azzal.Napi 8 órában hallgatom ezeknek az embereknek az életét, élményeit, volt köztük, aki hasonlóról számolt be, mint amit a kérdező kérdésként megfogalmazott.
Számomra 1 negatív élmény is elegendő ahhoz, hogy távol tartsam magam bármiféle homályos vagy kétes dolgoktól, és arra fektessek be figyelmet meg energiát, hogy a szépet és a jót lássam/keressem.
Nem tudom, mennyi idős a kérdező, lehet, hogy gyerek még, de számomra evidens, hogy az ilyen érdeklődési körtől meg kellene próbálni elvenni az emberek kedvét. Már amennyiben ez lehetséges.
A cikk írója még egy negyedikes helyesírását sem közelíti meg, ebből következtethetünk értelmi képességeire.
Sajnos a korára nem, mert az ezotéria-boszorkány-szellemhívők kortól függetlenül köztudottan hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!