Mi az az őrangyal? Mit őriz pontosan? Mindenkinek van őrangyala?
Igen, mindenkinek van!
Igazából nem az a feladata, hogy őrizzen, hanem az, hogy segítsen, hogyha szükség van rá!
Bátorságot szeretnék tőle kérni, hogyan csináljam? :)
Ja és csak felettem van hatalma vagy más halandókat is tud befolyásolni? Vagy hogy is van ez pontosan?
Szinte bármit tud befolyásolni, ha akar, de az már "egyénfüggő" hogy melyik mit és mennyire szeret befolyásolgatni...
Szerintem ilyeneket nem lehet tőle kérni! Ő tudja magától, ha neked kell valami, akkor azt ad, ha meg nem, akkor nincs rá szükséged! Inkább valahogy saját magad tanulj meg bátor lenni!
Most nem igazán értem, ha nem segít minek van? Nézi ahogy ,,fejlődik a jellemem" ? :S
Az nem tudható be neki hogy réges régen mikor még kamasz voltam és fülig szerelmes (régi szép idők :)) ) és el akartam hívni egy lányt randira oda mentem hozzá (háttal állt) és magamtól nem bírtam megszólalni de aztán valahogy akaratlanul kifutott a számon a lány neve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!