Hiszel ebben? Én hiszem, hogy mindenkinek van egy saját őrangyala aki bizonyos mértékben segíti az élete haladását.
Én még csak nem régóta érdeklődöm ez iránt, és úgy általában az ezotériához kapcsolódó dolgokhoz, bár azt hiszem, hogy mindig is bennem volt a késztetés, de valamiért csak most érzem úgy, hogy komolyabban is belemélyedjek. :) Én hiszem, hogy igen, mindannyiunknak van egy szellemi vezetője, aki segít minket a életben. Nemrég olvastam egy könyvet, a címe Ymola, egy médium írta. Ő többek között azt mondja, hogy a szellemi vezetőnk egy olyan valaki, egy elhunyt személy, aki az életben közel állt hozzánk, és a túlvilágról végigkíséri az életünket, és segít, kérni is lehet tőle. Mondjuk nálam ez valamilyen szinten megdőlt abból a szempontból, hogy az én életemben még nem halt meg senki a közeli hozzátartozóim, ill. barátaim közül sem. Viszont tudok egy személyről, aki akkoriban halt meg, amikor anyu velem terhes volt. Ezt csak gyanítom, nálam ő lehet az. Azt nem gondolom, hogy meghatározott időpontokhoz lenne kötve, szerintem az időpont ettől teljesen független.
Én még nem kértem tőle, eléggé "kezdő" vagyok még ezen a téren, ha lehet így fogalmazni. :)
én hiszek az angyalokban és ha kérsz tőlük meg is adják. Óvnak és védenek. Ha teljesül amit kérek mindig gyújtok egy gyertyát nekik. Néz meg melyik angyalhoz milyen kérdéseket lehet intézni,de nem kell őket feltétlenül nevükön szólítani.
Az időpont meg tényleg babona.
Én is hiszek az angyalokban, abban is hogy mindenkire vigyáz egy őrző.
Valahol hallottam hogy hatalmuk van teljesíteni dolgokat, de maguktól nem teszik, kérni kell őket, vagy hogy... De hogy az időpont számítana ha kérsz valamit? Hát szerintem nem nagyon játszik közre...
16.24es vagyok itt egy oldal: sok érdekességet olvasshattok: [link]
amugy a net elég sok baromsàgot is tartalmaz az ezotériàrol, szoval nem szabad mindent elhinni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!