Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lift egy másik dimenzióbó van...

Lift egy másik dimenzióbó van aki ezt kimeri próbálni?

Figyelt kérdés
[link]
2017. dec. 9. 16:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kipróbáltam, ha ilyen sorrendben nyomod meg a gombokat : 8-7-1-0-6-7 akkor Atlantiszra jutsz
2017. dec. 9. 22:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Azért arra én is kíváncsi lennék, hogyan "derült ki", hogy nem szabad válaszolni a nőnek? Hiszen akik ezt elmondhatnák, mind halottak.
2017. dec. 10. 00:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Holnap kipróbálom, ha nem írok ide többé, akkor meghaltam.
2017. dec. 10. 17:22
 14/16 anonim ***** válasza:

Ezt a rejtelyekszigetét nem akarják már befejzni? Ennyi sületlenséget hogy a frászba lehet összehordani? Hihetetlen...

Na mindegy, 10 emeletesben lakom, felírom a számokat magamnak, este kipróbálom a játékot a kedvedért.

2017. dec. 13. 09:50
 15/16 anonim válasza:
Valaki eltudja küldeni nekem ennek a storyjat ennek a liftes dolognak.? Előre is köszi
2018. márc. 4. 02:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez csak arra jó, hogy aki normálisan szeretné használni a liftet, az baromira nem tudja... Ha valami nagyobb darab ember rájön, mit bsztatod a liftet, akkor garantált a másik dimenzióba jutás...
2020. máj. 6. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!