Hogy hívják a vámpírok a Föld másik síkját, ahova képesek átjutni?
Ezt a síkot úgy kell elképzelni, mint a miénket. Minden nagyon hasonlít, városok a kontinensek országok stb, de mégis minden más, mintha el volna mosódva ez. Mindenkinek megvan a saját maga "klónja" is, a másik oldalon. Amikor valaki vámpír lesz, a másik oldalon megöli a "klónját"?
A gubanc elkerülése végett gondolom.
Nem léteznek vámpírok ez már egy nagyon lerákot csont te nagyon nem vagy otthon a témában sőt magadnál sem nem vagy.
Éogadok, egy tizentvalahány éves kis unatkozó lány esetleg fiú vagy, aki a vámpírokra él...vez és napot, hetente felteszi ugyanezt a kérdést. (-_-)
Nem viccelek, szoktam részleteket látni ebből a világból. Az én városom nagyon hasonlít az ottanira, de azért ott eltérő épületek illetve boltok vannak. Ami itt egy egyszerű csavar bolt, az ott egy szálló(a csavarbolt nem használja semmire a felső szintet).
Régen álmosan a vonatból láttam a hegyek között egy falut:), nagyon álmos voltam meg is ráztam a fejem is eltűnt, úgy látszik a falu mindig is ott volt ahol láttam csak éppen nem a mi síkunkon létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!