Léteznek vámpirok? Ti hisztek bennük? akik csak idiota válaszokat tudnak adni azok kiméljenek.
Csak az érmelléki kuglófember, a badacsonyi görényember és a pásztói pókember létezik!
Tőlük viszont óvakodj...igazán ütős hármast alkotnak!
A pókember hálóval mozgásképtelenné tesz, a görényember az orrod alá fingik, ettő elájulsz a kuglófember pedig addig tömi a kuglófot a szádba míg meg nem fulladsz.
Én 7 évesen rajongtam a vámpírokért! Ismétlem 7 évesen. Komolyan nem léteznek és ez az én "idióta" válaszom hogy ne foglalkozz ilyen baromságokkal.
Alkonyat rajongók kíméljenek! Nem léteznek vámpírok csak a filmekben és ennyi! Fogjátok már fel!
De te bazi lusta kérdező igazán rákereshettél volna a keresőbe. 1 milka ilyen kérdés van...
Viki, szerinted idiota kerdesre hogy lehet normalis valaszt adni?
Kitalalt karakterekben hinni, mint mikulas, vampir, tunder, boszorkany, hetfeju sarkany, szerinted normalis?(persze ha elmultal 7 eves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!