Léteznek vámpirok? Ti hisztek bennük? akik csak idiota válaszokat tudnak adni azok kiméljenek.
Csak voltak. Tegnap döftem karót az uccsó szívébe, könyörgött érte, mert nem tudta elviselni azt a szégyent, amit a fajának a Twájlájt jelentett... :(. Sajnáltam szegényt, de együttérzésből meg kellett tennem!
Ja amúgy már kannibálok sincsenek, én ettem meg az utolsót!
Valamilyen értelemben, valamilyen módon minden létezett, létezik, amit az emberek el tudnak képzelni, ki tudnak találni, ami megfordulhat a fejükben. Ez rossz hír, mert sok negatív gondolat is eszünkbe jut.
( Még rosszabb hír, hogy ez a halál utáni életre is igaz, úgyhogy MOST fejezd be, a jogászi, pszichiáteri, politikai, rendőrfőnöki, bankári, újságírói, közgazdászi munkádat ! )
Vámpír, küklopsz, sellő, óriások, törpék, stb. Ezek többnyire mutációk.
Tehát a vámpírokat ne úgy képzeld, mint a filmekben látod, hogy hallhatatlanok és repülnek, hanem hogy millió emberből egy tényleg ellenállhatatlan kényszert érez, hogy vérrel táplálkozzék, és tényleg próbálkozik is vele. Érthető, hogy nem szaporodtak el: másságuk ritkán jelentett evolúciós előnyt, másrészt kiirtották őket, mert veszélyesek voltak a többiekre. A veszélyteleneket pedig -- mint a küklopsz, sellő -- a vallásos, babonás közösség ölte meg.
Itt láthatsz néhány érdekes képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!