Joros krisztina Tina kérdése:
Szerelmi Bubalyt keresek amitol a masik fel szerelmes lessz belem! Valaki?
Figyelt kérdés
Ja es olyat keresek
Amit nem kell megvenni
Nem kell elmenni sehova
Hanem csak elmondani egy
Iget es kesz is van
Es ne mondjatok nekem hogy
Visszaut meg hogy fekete magia
Mert ismerem a kovetkezmenyeit
Koszonom elore a valaszokat
2014. febr. 22. 23:46
1/5 anonim válasza:
Én meg olyan bűbájt keresek, amitől az ilyen világ barmai rájönnek, hogy pusztulásra ítélik a világot, és ezért önként s dalolva hordákba szerveződnek, és belegyalogolnak a Grand Canyon-ba. És mindezt persze ingyen, úgy hogy csak elmotyogom itt magamnak, és azonnal mindenkit elér a reveláció.
2/5 A kérdező kommentje:
talan vak vagy hogy azt irtam ismerem a kovetkezmenyeim szerintem rosszul latsz
2014. febr. 26. 19:01
3/5 anonim válasza:
Petikém, te most miről beszélsz?!
4/5 anonim válasza:
maszturbál. ez az az ige, ami ilyen várjál, mit is? "szerelmi bűbályt" okozhat, és szerelmes "lessz" beléd az a valaki. de ez az ige csak egyetlen személyre jó. a te célszemélyedhez valószínű csak a jóisten tudja megadni a megfelelő igét, de ahhoz el kell gyalogolni bukovinába, aztat mög té nem akarod, ahogy írtad.
5/5 anonim válasza:
Krisztiiii, én szerelmes lettem beléd, le akarok veled feküdni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!