Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez mi lehetett? Borongatás a...

Ez mi lehetett? Borongatás a másik szobában.

Figyelt kérdés

Gyerekként tesóimmal közös szobám volt, vagyis egy szekrénysor választotta el a két szobát, de mindent lehetett hallani.

Tesóék elköltöztek koliba és akkor éjszaka hosszú ideig hallottam, hogy a szomszéd szobában valami csapkod, borongat, mintha mindent ledöntött volna.

Másnap megnéztem a szobát és minden a helyén volt. Nem álmodtam!

2015. júl. 28. 22:02
 1/8 Legoman ***** válasza:

Többször is előfordult?

Az a szoba nem az utcára nyílik, ahol kint vannak a kukák téve a ház előtt? stb.

Próbálj meg rá evilági magyarázatot találni. Nézz szét, hogy nem-e a mosógép ad ki ilyen hangot, vagy nem-e az ugrált, és dőlt borított mindent.

Vagy ha van állatotok, akkor netán az.

Ha megint hallod, akkor olyankor utána kell nézni a hangnak, ha nem tudod mi, és megnyugszol. :)

2015. júl. 29. 09:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Egyszer fordult elő, a kuka hátul van, a szoba elől, este 10-kor nem ment a mosógép, van állatom, de nem ad ki ilyen hangot. Hallottam, hogy a másik szobából jön a hang.
2015. júl. 29. 09:09
 3/8 Legoman ***** válasza:
Ha csak egyszer fordult elő, és azóta sem, akkor szerintem hagyd.
2015. júl. 29. 09:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés.
2015. júl. 29. 10:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehetett eger is (ha van veletlen). Az altalaban motoszkal meg rombol.

Lehetett a huzat ha az ablak nyitva volt. Lehet kint valaki dorbezolt es az szurodott be.

Lehet csak bekepzelted. Velem is elofordult.

Vagy lehet anyud vagy apud bement oda mert kerestek valamit es ok okoztak a hangot.

Hmm?

2015. júl. 29. 12:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Az utolsónak ne hidd el,egy megyei jogú város nem fér el a szobában...
2015. júl. 29. 12:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Olyan borongatás és csapkodás volt, hogy az nem egér volt. Közben és zsákutcában lakunk, senki se dorbézol odakint. Meg mint már írtam, tudom hogy onnan jött a hang. Anyuék nem mentek fel, mert akkor a folyosó világítást láttam volna az ajtómon keresztül. Mindig villanyt kapcsolnak.
2015. júl. 29. 12:37
 8/8 Legoman ***** válasza:

Mint írtam, ha ismételten meghallod, akkor nézz utána.

Nem fogom azt mondani, hogy szellem, amíg nincs bizonyíték rá, hogy az.

Dörömbölés bármi lehetett.

Bocsáss meg érte, ha nem azt mondom, amit hallani szeretnél, de nem szeretnék semmit se kinyilvánítani annak, amíg nincsen rá valamilyen bizonyíték vagy te nem láttad, hogy valaki tényleg van a szobában stb.

2015. júl. 29. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!