Nyugalom, kamu az egész. Ha megcsinálod, maximum hülyének néznek majd.
"A veszély benne az, hogy állítólag senki sem élte túl azt, ha válaszolt a nőnek…"
Ha senki sem élte túl, aki válaszolt, akkor honnan tudjuk, hogy meghal, aki válaszol? Aki meghalt, mert válaszolt neki, az már nem tudja elmondani azt, hogy "Hé, én azért haltam meg, mert válaszoltam a nő kérdésére".
Már csak ez az egy dolog is megmutatja, hogy kamu az egész - nem is mondom a többi pontot, ahol hibádzik.
Szóóval, semmi gáz a dologgal. :)
Másik dimenzióba vezető liftek keresése helyett mit szólnál ahhoz, ha a nyelvtan könyvet kutatnád ilyen szorgosan?
Az öreg úr álmában elhúnyt.
Szegény özvegye mindenkinek elmondte, mi volt az álom, ami párja halálát okozta.
# 7 Másik dimenzióba vezető liftek keresése helyett mit szólnál ahhoz, ha a nyelvtan könyvet kutatnád ilyen szorgosan?"
Az nagyon fárasztó. Sokkal kényelmesebb olvasgatni aneten. bocs, kipróbáltam én is és másik dimenzióba jutottam. Újra kellett regiznem a gyíkra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!