Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lift egy másik dimenzióbó van...

Lift egy másik dimenzióbó van aki ezt kimeri próbálni?

Figyelt kérdés
[link]
2017. dec. 9. 16:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
tisztán nincs olyan ember ezért kell hozzá szereket használni
2017. dec. 9. 17:01
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
:D lift egy másik dimenzióba :'D okè.
2017. dec. 9. 17:05
 3/16 anonim ***** válasza:
Én igen. De lol XD
2017. dec. 9. 17:19
 4/16 A kérdező kommentje:
És mikor probájátoki ezt?
2017. dec. 9. 17:24
 5/16 Kommentár ***** válasza:
82%
Én már kipróbáltam és azóta sem tudtam vissza menni a saját dimenziómban. Mostanság inkább a lépcsőt használom, mert azóta egy trauma alakult ki nálam.
2017. dec. 9. 17:34
 6/16 A kérdező kommentje:
És mikor próbáltatki?
2017. dec. 9. 17:41
 7/16 anonim ***** válasza:
68%

Nyugalom, kamu az egész. Ha megcsinálod, maximum hülyének néznek majd.

"A veszély benne az, hogy állítólag senki sem élte túl azt, ha válaszolt a nőnek…"

Ha senki sem élte túl, aki válaszolt, akkor honnan tudjuk, hogy meghal, aki válaszol? Aki meghalt, mert válaszolt neki, az már nem tudja elmondani azt, hogy "Hé, én azért haltam meg, mert válaszoltam a nő kérdésére".

Már csak ez az egy dolog is megmutatja, hogy kamu az egész - nem is mondom a többi pontot, ahol hibádzik.

Szóóval, semmi gáz a dologgal. :)

Másik dimenzióba vezető liftek keresése helyett mit szólnál ahhoz, ha a nyelvtan könyvet kutatnád ilyen szorgosan?

2017. dec. 9. 18:29
 8/16 anonim ***** válasza:

Az öreg úr álmában elhúnyt.

Szegény özvegye mindenkinek elmondte, mi volt az álom, ami párja halálát okozta.

2017. dec. 9. 18:35
 9/16 Kommentár ***** válasza:
Én tavaly decemberben próbáltam ki 32-én, mivel nálunk a december 32 napból áll. Nem úgy, mint nálatok.
2017. dec. 9. 20:37
 10/16 anonim ***** válasza:

# 7 Másik dimenzióba vezető liftek keresése helyett mit szólnál ahhoz, ha a nyelvtan könyvet kutatnád ilyen szorgosan?"

Az nagyon fárasztó. Sokkal kényelmesebb olvasgatni aneten. bocs, kipróbáltam én is és másik dimenzióba jutottam. Újra kellett regiznem a gyíkra

2017. dec. 9. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!