Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Használtatok már Quija táblát?...

Használtatok már Quija táblát? Beszélgettetek valakivel? Írnátok élményeket?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a téma; jó lenne egyszer a szüleimmel beszélgetni, akik már nincsenek az élők sorában. Milyen lényekkel lehet még a tábla segítségével beszélgetni? Csak szellemekkel?
2010. máj. 31. 14:59
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
hát, veszélyes vizekre evezel, az elhunytakat ajánlatos békén hagyni,szeretettel elengedni, ők boldogok ott,ahol vannak.. nem hiszem hogy boldogabb leszel a tábla használattól.. :-)
2010. jún. 22. 22:55
 12/14 anonim válasza:
szerintem sem kéne ilyen dolgokba belemenni most gondolj bele ha sikerült volna ,,úgy létesíteni kapcsolatot a holtakkal akkor szerintem ebből olyan haszont húznának az emberek és olyan nagy hírverése lenne ennek a dolognak gondolj csak bele... attól függetlenül tudsz velük beszélgetni csak gondolj erősen rájuk és ha a szívedben őrződ őket akkor semmi sem lehetetlen ilyen dolgokban meg nem szabad hinni kitudja h mi lesz am meg ált. az ilyen emberek akik ezt kipróbálták befleshelik dolgokat amik pl hangokat hallanak este amit alapból hallanának de ennek a szarnak fogják tulajdonitani őket és tényleg HIDD EL h jóhelyen vannak ott ahol vannak Isten tudja mit miért tesz rmeélem tudtam segíteni:)
2010. jún. 23. 13:21
 13/14 anonim válasza:

hát először is részvétem a szüleid miatt. Nem ajánlom a táblát mert iszonyatos veszély fenyegethet, lehet nevetnek rajtam de olvastam róluk. Van aki öngyilkos lesz a tábla használata után, volt aki kómába esett és többé nem ébredt fel,volt aki belebolondult a használata után. Ha nem hátráltál meg vannak dolgok amire figyelned kell! Soha ne használd a Quija táblát ha depressziós vagy beteg vagy! Sokkal könnyebben szállják meg a testedet az ártó szellemek! 3-an soha ne használjátok csak 2-en de ne is próbáld ki egyedül! Ne hagyd rajta az ingát ha nem használod! És miután befejeztétek köszönjetek el az elhunyt szellemétől! És ha nem akarjátok, hogy gonosz vagy ártó szellem beleköltözzön a táblába(van hogy megesik) tiszta ezüst érmét kell ráhelyezni! Én soha nem próbáltam meg nem is szeretném nem vagyok hozzá elég erős! Tudom sok mindent megakarsz tudni a szüleidtől de csak mértékkel! Nem szabad mindig a táblát használni...remélem minden kérdésre megkapod a választ és hogy nem történik semmi bajotok, sok sikert

megj: az első Quija táblákat koporsófából készítették

2010. jún. 25. 13:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltok, hogy ez a történet a Quija tábláról hogy ilyen meg olyan veszélyes, csak azért van, hogy ne próbáljátok ki, és meglegyen a téves hit "bizonyítéka"? Teljesen olyan, mintha egy gyereket próbálnának befolyásolni azzal hogy elvisz a mit tudom én.. mondjuk a kobold ha nem alszol.
2010. júl. 4. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!