Hogyan használtátok a vonzás törvényét?
Ez mindennap felkerül?
Látogatottságnövelés a google-nek?
A keresőindexben már minden második szó a v betű leütése utána vonzás lassan..
-Kívánságaink ne legyenek gyengék, színtelenek. Akarjunk tökéleteset minőségben + mennyiségben is! Legyenek új vágyaink! Az ultramagas energiának kijáratokra van szüksége, teremtsük meg számára.
-Ne arra gondolj amit nem akarsz, hanem arra amit akarsz, ellenkező esetben azt fogod vonzani, amit nem szeretnél.
-Ne próbáld megtalálni a kellemetlen dolgok okát. Ezzel csak nagyobb figyelmet fordítasz arra, amit nem akarsz.
-Nem a gondolatokkal vonzod magadhoz a dolgokat, hanem érzésekkel!
Am. ajánlom neked a Lynn Grabhorn: A vonzás hatalma c. könyvet (Édesvíz kiadó) Abba minden le van írva! :)
Én ajánlom a Kérd és megadatik c. könyvet (Esther és Jerry Hicks), a neten is fellelhető magyar nyelven.
Látogasd meg: [link]
Itt találsz kívánság és hálalistát, én már teleírtam mindkettőt :)
1x kell kérni valamit (konkrétan), aztán köszönd meg és minden nap gondolj arra a dologra, hogy már megvan, és használod. Erős érzelmi állapotba kell kerülnöd, amikor rágondolsz, mert ha csak "jó lenne, ha már lenne" érzéssel kéred, az nem segít. És az is igaz, amit az előttem válaszoló mondott.
20.17-es vagyok
Én is így értettem, igazából. De ha valaki ismeri a vonzás törvényét annak ezt nem is kell magyarázni, ezért le se írtam. De igazából akkor kiegészíteném a Kedves Utolsó Válaszolót annyival, hogy nem csak pusztán szeretni és nem is akarni kell, hanem el kell hinnünk hogy már a miénk is. Át kell érezni azt a boldogságot mintha már meglenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!