Használtatok már Quija táblát? Beszélgettetek valakivel? Írnátok élményeket?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a téma; jó lenne egyszer a szüleimmel beszélgetni, akik már nincsenek az élők sorában. Milyen lényekkel lehet még a tábla segítségével beszélgetni? Csak szellemekkel?2010. máj. 31. 14:59
1/14 anonim válasza:
igen csak szellemekkel mért meghaltak a szüleid mennyi isős vagy? nagyon nehéz lehet feldolgozni.
2/14 A kérdező kommentje:
21 éves lányzó vagyok. 12 voltam mikor anyám (betegségben), 15 mikor apám meghalt (öngyilkosság). Igazából csak szeretném tudni, hogy van-e értelme beszereznem egyet.
2010. máj. 31. 21:29
3/14 anonim válasza:
te szegény részvétem...Egyébként nekem anyám csinálta ezt 15-19 éves korában és nagyon megijedtek :D
4/14 anonim válasza:
első vagyok részvétem nekem is van egy osztálytársam akinek az anyukája öngyilkoslett az apukája nem él velük igy magasról lesz*rják szal ennyi a fiú 13 éves
5/14 A kérdező kommentje:
És a táblát próbálták? Működik?
2010. jún. 2. 14:44
6/14 anonim válasza:
miért ne próbálnátok meg?szentem ne eegyedül csináld.RÉSZVÉTEM am az én anyukkám és meghalt 2 éves koromban
7/14 anonim válasza:
Quija tábla veszilyes is lehet mert nem csak a szellemek hanem a demonok is tudják használni és a kisértetek is , ilyen dolgokkal vigyázni kell mert utat nyic neki a házba a gonosz szellemeknek. Ha ki probálod akkor ne egyedül és ne a ti házatokban. Amugy meg részvétem, az apukám is árva volt az apját nem ismerte anyukája meg meg halt fiatal korában.
8/14 anonim válasza:
Utóésó ugy kell irni: Nyitsz. első voltam. Kitartást.
9/14 anonim válasza:
ez kűlőnben engem is érdekel !!tudnátok mondani tippeket hogyan kell használni ?
amúgy őszinte részvétem az irónak !!
10/14 anonim válasza:
itt találsz hasznos dolgokat. részvétem a szüleid miatt. egyébként engem is nagyon érdekel ez a dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!