Szerintetek mi lehetett ez?
Először is szeretném leszögezni, hogy nem vagyok hívő. A tudomány számomra előrébb van, mint az hogy most elhiggyem, hogy halál után fel is út le is út, meg mágikus angyalkák stb.
Viszont tegnap este azt álmodtam, hajnal kb 3-4 óra körül, hogy egy nagyon rossz helyen vagyok és egy démon hirtelen ugrik elém és rám és egy pillanat alatt megölt ( felébredtem ). Ezzel párhuzamosan a nyomtató, kikapcsolt gép mellett beindult és a festékszóró olyan gyorsan mozgott balra és jobbra, hogy a nyomtató elkezdett balra mozogni mindig ahogy a festékszóró 10x erősebben mint normál állapotban verte a nyomtató oldalát. Majd pedig az íróasztalom oldalát verdeste már. Mire kimertem kelni az ágyból, hogy leállítsam.... Ezután visszaaludtam és hideg verítékkel keltem ismét rémálomból és már megint megy a nyomtató szintén ugyan úgy. Na most kétszer zárlatot kap a nyomtató az éjszaka közepén és beindul mint az ökör, hát nem tudom..... Szerintetek? Fogalmam sincs..
Nyomtato zarlatos csereld ki. Ha van meg garancia megoldjak. Az almod meg random veletlen volt. A nyomtato utan egybol beparaztal.
1. Én ha ezt csinalna a nyomtato nem paraznek be ugye mert racionalisan gondolkkodok.
2. Kihuznam a falbol hogy ne enredjwk fel ra megegyszer.
3. Visszaaludnek.
Én nem zárkózom el a túlvilági dolgoktól, vannak dolgok amik nekem is érdekesek lehetnek, és valóban elgondolkozom rajta, hogy ez most vajon mi is okozta.
Viszont! Ez az eset simán lehet csak a véletlen műve. Akkor, abban a pillanatban én is beparáztam volna. De ahogy előttem is írták, több mint valószínű, hogy zárlatos a nyomtatód. Húzd ki. Baj akkor van, ha akkor is működésbe lép, ha nincs áramhoz csatlakoztatva. Na akkor paráhazhatsz!
Kérdező
Honnan tudod, hogy Démon volt? Ha meg nem tudod, akkor miért állítod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!