Mi lehetett ez az entitás?
Ma hajnalban, úgy 1 óra körül arra keltem fel, hogy "ráz a hideg", így megigazítottam a takarómat, és megpróbáltam elaludni, de valami motoszkálást hallottam a nyitott ablakon át. (Azt tudni kell, nekem egy kocka alakú szobám van, ahol az ágy a kocka bal alsó sarkánál van, és rögtön utána van egy nyitott ablak.) Felkelltem, és kinéztem az ablakon, ahonnan rálátok az udvar, illetve az utca egy részére, így a kerítésre, a kerítés előtt (tehát az "utcán" álló) álló alacsonyabb fenyőfára, illetve egy utcai lámpára. Amint kinéztem, egyből észrevettem valami fura, oda nem illő alakot a kerítés és a fenyőfa között, ami furcsán, egy helyben mozgott. Mivel nem fúj szél, így kizártam a fenyőágak mozgását. Ahogy lassan hozzászokorr a szemem a sötéthez, láttam hogy úgy egy kb 150 centi magas "valami" állt a kerítés előtt, de pont úgy hogy a beérkező fény miatt lássam az alakját, de ennél több részletet nem. Aztán hirtelen kirázott a hideg, libabőrös lettem, majd azt vettem észre mintha ez a valami eltávolodna a szomszéd ház iránya felé, de nem igazán láttam hogy mozogna, hanem mintha arra "lebegne", de vonakodva, lassan. Ahogy kimentem, felkapcsolt kültéri világítással, és egy zseblámpával, az a valami eltűnt. Visszamentem a szobámba, majd ismét ugyanolyan sötétben odanéztem, de nem volt semmi. Ekkor eléggé megijjedtem, és bezártam a bejárati ajtót, meg a szobám ajtaját is kulcsal.
Szellemre nem tippelnék, mert eléggé látszódott, hogy van valami fizikai formája. Hangot nem adott ki,amikor "ellebegett" akkor sem.
Valaki odaszart, aztán elosont.
"ami furcsán, egy helyben mozgott."
Vagy éppen kiverte magának.
Fények tükröződése, káprázott a szemed a hirtelen fénytől.
Egyedül laksz, vagy valakivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!