Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés
Még a régi lakásunkban, fura dolgok történtek nap-mint nap. Éjszakánként egy fekete alak járkált be a szobámba. Mindig a szekrény ajtaja előtt megállt. Meg olyan is volt ,hogy hazajöttem, és a szemem sarkából láttam a ,,valamit". Mi lehetett ez?

2017. máj. 28. 20:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
Ezt mindenki látja. Sokan nem foglalkoznak vele. Annyit tudnèk válaszul írni neked, hogy csak egy halvány árnyèkot láttál egy másik világból.
2017. máj. 28. 22:59
 2/13 anonim ***** válasza:
Szüleid nézték meg hogy alszol-e.
2017. máj. 29. 06:53
 3/13 anonim ***** válasza:
Az anyád!
2017. máj. 29. 07:22
 4/13 anonim ***** válasza:
igazából ez egy nagyon érdekes dolog én is láttam nem egyszer pl mikor mentem a wc-re és azt láttam hogy valami fehér árnyék szerű elmegy a folyosón felkapcsoltam a lámpát amúgy fél homály van és láttam hogy az függöny ami a folyosó végén van mozog pedig minden be volt csukva és az árnyék pont arra ment. Volt olyan hogy régebben volt egy tükör a szobámba valamiért arra néztem és láttam hogy az ágyon ül valaki erre hirtelen oda néztem és senki nem volt ott nagyon megijedtem kikapcsoltam a tv-t és ki akartam menni de a tv bekapcsolt magától azt hittem hogy ahogy ledobtam a távirányítót ezért visszamentem és kikapcsoltam megint és szépen letettem a távirányítót ahogy elmentem az ajtóig újra bekapcsolt ekkor nagyon megijedtem és gyorsan kihúztam és kimentem. Eddig bárki aludt nálam barátnő vagy csak haverok mindenki látott egy árnyékot a folyosón pedig van akinek meg sem említettem és másnap mondták nekem hogy szüleim mászkáltak kint és nem tudott aludni de aznap a szüleim éjszakásak voltak nem voltak itthon. És ez még csak egy apró része annak amiket átéltem de már nem annyira félek az elején nagyon féltem de már lassan megszokom a házunkat.
2017. máj. 29. 12:04
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem a szüleimmel élek
2017. máj. 29. 17:27
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Imádkozzál Jézushoz és kérd, hogy távoztassa el a tisztáttalan lelket és küldje a rendelt helyére és ne kisértsen többé. Bánd meg bűneidet és adj hálát mindenért!
2017. máj. 29. 21:58
 7/13 anonim ***** válasza:
18%
bocs én voltam,néha bemegyek ismeretlen házakba és turkálok a hűtő,szekrény,zoknis fiók stb. helyeken igazából kaját keresek és szeretem a fekete színt és igen hát az emberek csak a szemük sarkából vesznek észre
2017. jún. 1. 17:39
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

bocsi de olyan cuki vagy mikor alszol :)

de az amit a szemed sarkából láttál az nem én voltam :( megcsalsz egy másik zaklatóval??? :(

2017. jún. 5. 16:25
 9/13 anonim ***** válasza:
Jèzusnak semmi köze a tèmához. Pont a keresztèny felfogás akadályozza meg leginkább a valóság független èrtèkelèsèt ès teljes èrzèkelèsèt. Amit elfogadsz igaznak az gátat szab, vagy teret ad. Mind gondolatban, mind èrzèsben, mind èrzèkelèsben.
2017. jún. 5. 20:07
 10/13 A kérdező kommentje:
#7 és #8! Ezt nem viccből írtam... Kösz szépen!
2017. jún. 8. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!