Gyorsan! Ma este 21:00 körül zuhanyoztam, és valami nagyon megjelent mögöttem! Mi lehetett az?
Figyelt kérdés
Egy 15 perc után belenéztem a zuhanyfej tükröződő oldalára, egy olyan 3 mp. -ig még ott-voltam, de utána eltüntem, és valami csápos csúnya démonra hasonlító dolgok megjelent. Anyám nem hiszi el. Veletek is történt már ilyen? Holnap szeretnék paphoz menni, egy rajzzal a dologról. Sajnos nem tudom egyszerre több kategóriát választani: Paraszichológia; Okkultizmus; T. F lények.#csúnya #démon cucc
2017. júl. 19. 22:30
1/16 anonim válasza:
Tortent ám velem is nem is akar milyen dolog.. ne menny paphoz en felek toluk es szntem ne is mond nagxon sebkinek hulyenek neznek es dilli hazba zarna a vegen.. ha gondolod irhatsz nekem uzit 18/L
2/16 anonim válasza:
A nagy büdös semmi, mi lett volna. Én is szoktam látni mindenfélét, lábos oldalán, tálcán, kávéfőzőn. Olyan ez mint a tükör, csak torz, vannak más tárgyak is mindenhol, mindenfelé. Nem csak te meg a fal.
3/16 anonim válasza:
Ejha! Tök jó! A mi zuhanyzónkban "csak" egy öreg néni szelleme lakik. Az előző tulaj. Ha baj van, altalaban kopog. Így figyelmeztet.😉
4/16 A kérdező kommentje:
#2 Nagyon remélem hogy igazad lesz!!! Egyébként én 12/F.
2017. júl. 19. 22:47
5/16 A kérdező kommentje:
Ja várjá #3-ast lehagytam!
2017. júl. 19. 22:48
6/16 anonim válasza:
Ejha! Tök jó! A mi zuhanyzónkban "csak" egy öreg néni szelleme lakik. Az előző tulaj. Ha baj van, altalaban kopog. Így figyelmeztet.😉
7/16 anonim válasza:
Azt nem tudom, de amelyik hentai ilyen csápos dolgokkal kezdődik, abban csúnya dolgok szoktak történni, mostantól csak úgy zuhanyozz, hogy viszed magaddal a konyhakést is.
8/16 Dzseri válasza:
megijedtél a saját tükörképedtől :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
10/16 anonim válasza:
A pap biztos segít majd xD nemár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!